Αγώνας Σπόρ

Την Κυριακή Ατρόμητος Χρύσας-ΑΟΞ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟΞ για το τρίτο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο Χρύσας.

Η διαφορά σε σχέση με τα δυο προηγούμενα νικηφόρα φιλικά (Αλιστράτη 2-0, Γενισέα 4-2) είναι πώς οι φίλαθλοι του συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομάδα σε εκτός έδρας παιχνίδι και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Χρύσας.

Ένα προάστιο της πόλης μας που την ΚΙυριακή 27 Αυγούστου στις 18:30, αναμένεται να φιλοξενήσει αρκετούς φιλάθλους του συλλόγου που θα τεθεί αντιμέτωπος απέναντι σε ένα σωματείο νοικοκυρεμένο και φιλόδοξο.

Το ιατρικό δελτίο του Χρήστου Μαλαδένη περιλαμβάνει τα ονόματα των Αντώνη Χαριτίδη και Κώστα Μπουρλόγλου που θα απουσιάσουν το επόμενο χρονικό διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟΞ.

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πώς μετά από απόφαση της ΕΠΣ Ξάνθης οι αναμετρήσεις του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος μεταφέρθηκαν μια εβδομάδα πίσω. Το παιχνίδι με τον Φίλιππο Δροσερού με τον οποίον κληρώθηκε η ομάδα μας για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ξάνθης θα διεξαχθεί στο διήμερο 9-10 Σεπτέμβρη και η πρεμιέρα της Β! ΕΠΣ στο διήμερο 16-17.

Ως συνέπεια των ανωτέρω είναι πώς η ομάδα θα έχει τον χρόνο να πραγματοποιήσει άλλα δυο φιλικά παιχνίδια που θα χρησιμεύσουν ενόψει των επερχόμενων επίσημων αγώνων σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Διάχυτη η ικανοποίηση στις τάξεις του συλλόγου για το “ζεστό” ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού της πόλης σχετικά με την αγωνιστική δράση του ΑΟΞ. Ο Αύγουστος τελειώνει και από τον Σεπτέμβριο αρχίζει ο μεγάλος αγώνας επιστροφής του οργανισμού στην κατηγορία που του αξίζει να βρίσκεται. Εκεί που τον έμαθε όλη η Ελλάδα…

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button