Δημοτικές Εκλογές

Και ο γιατρός Δημήτρης Αδαμίδης υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη “ΜΠΡΟΣΤΑ”

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε άλλον έναν υποψήφιο του Δημοτικού μας συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ», που μέρα με τη μέρα δυναμώνει πολύ!! 
Τον γιατρό Δημήτρη Αδαμίδη.
Ο Δημήτρης, ζει στο Εύμοιρο Ξάνθης είναι παντρεμένος και πολύτεκνος πατέρας 5 παιδιών.
Είναι Παιδίατρος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν.Ξάνθης από το 2011. Σπούδασε μετά από Πανελλήνιο Διαγωνισμό με κρατική υποτροφία στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αριστούχων Ανάβρυτα και εν συνεχεία μετά από Πανελλαδικές Εξετάσεις στην Ιατρική Αθηνών με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Εκπόνησε την διδακτορική διατριβή του στην Α΄ Παιδιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών και αναγορεύτηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής το 1993. Ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Ο Δημήτρης εργάστηκε ως παιδίατρος επί μία 10ετία στο Κ.Υ.Εχίνου. Σχεδίασε, οργάνωσε και εφάρμοσε μαζί με εθελόντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής Νομού Ξάνθης 1995-2005 πραγματοποιώντας 95.000 εμβολιασμούς και 120.000 προληπτικές εξετάσεις παιδιών, ανεβάζοντας το επίπεδο εμβολιασμού από 14% σε 100%. Για το έργο αυτό τιμήθηκε με το Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών. Έλαβε επίσης και άλλα 9 επιστημονικά βραβεία για την ερευνητική του δουλειά στον τομέα της παιδικής διατροφής και γαστρεντερολογίας. Εργάστηκε ως παιδίατρος στο Γ.Ν.Διδυμοτείχου 2019-2021 και δίδαξε επίσης στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στο Διδυμότειχο 2020-2022. Διετέλεσε πρόεδρος του Ελληνικού τμήματος του Δικτύου Δράσης για τη Βρεφική Διατροφή (IBFAN) ασχολούμενος με τον Μητρικό Θηλασμό και την Κοινωνική Παιδιατρική.
Ο Δημήτρης Αδαμίδης έχει επίσης πλούσια διοικητική εμπειρία ασκώντας με μεγάλη επιτυχία τα καθήκοντα του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου επί 4ετία (2016-2020). Φέτος, για πρώτη φορά, κατέρχεται ως υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές έχοντας ως κύριο στόχο να συμβάλλει στην αναμόρφωση της πόλης μας έτσι ώστε να είναι μια πόλη φιλική προς το παιδί και την οικογένεια. 
Αγαπητέ Δημήτρη αποτελεί για εμάς τιμή η ενεργή σου συμμετοχή στον αγώνα μας, σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου!!!
Όλοι μαζί θα πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
Σάββας Μελισσόπουλος 
υπ. Δήμαρχος Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button