Δημοτικές Εκλογές

Ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητα της Μάνιας Τσαϊρογλου

Η Μάνια Τσαΐρογλου είναι μια αγαπημένη φίλη και συνεργάτιδα, γι αυτό ας μου επιτραπεί να την καλωσορίσω στη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» με έναν λίγο πιο διαφορετικό τρόπο.
Η Μάνια είναι ένας άνθρωπος με υψηλό αίσθημα ευθύνης σε ό,τι κάνει, έχοντας ιδιαίτερες δεξιότητες και κοινωνικές ευαισθησίες!! Εργαζόμενη για χρόνια, αρχικά στο ΤΕΒΕ Ν. Ξάνθης και σήμερα στην Τοπική Διεύθυνση ΕΦΚΑ Ξάνθης και παράλληλα με τις οικογενειακές και αυτοδιοικητικές της υποχρεώσεις, κατάφερε να εισαχθεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας, από όπου θα αποφοιτήσει τον Σεπτέμβριο του 2024.
Η Μάνια είναι μία ενεργή και δραστήρια Δημοτική Σύμβουλος Ξάνθης. Είναι από τους ανθρώπους που χρειαζόμαστε στον νέο Δήμο Ξάνθης που δημιουργούμε και όπως η ίδια δηλώνει συμμετέχει και πάλι στις επερχόμενες εκλογές προκειμένου όλοι μαζί επιτέλους να δημιουργήσουμε μια Ξάνθη που θα αναπτύσσεται και θα προοδεύει διαρκώς, έχοντας ως επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.
Η συμμετοχή της στον αγώνα μας μας τιμά ιδιαίτερα, όπως βέβαια και η παρουσία όλων των νέων συμπολιτών μας που στέκονται με υπευθυνότητα και ευαισθησία απέναντι στα προβλήματα του τόπου μας και είναι γεμάτοι με διάθεση και όρεξη για δουλειά και προσφορά!!
Μάνια, καλό και νικηφόρο αγώνα!! 
Καλή μας επιτυχία, όλοι μαζί πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!!
Σάββας Μελισσοπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button