Δημοτικές Εκλογές

Και η Χρυσαυγή Τριανταφυλλίδου υποψήφια με τη δημοτική παράταξη “ΜΠΡΟΣΤΑ”

Με χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα με τη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» μίας ακόμη νέας συνδημότισσάς μας, της Χρυσαυγής Τριανταφυλλίδου.
Η  Χρυσαυγή γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1982, είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Σπούδασε γαλλική γλώσσα και φιλολογία στο Α.Π.Θ και στο πανεπιστήμιο της Ρεμς στη Γαλλία και από το 2007 εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση Ξάνθης. Οι σπουδές της στο πολυπολιτισμικό περιβάλλον του εξωτερικού καθώς και η επί σειρά ετών εργασία σε σχολεία της πόλης μας, ενίσχυσαν το όραμά της για αρμονική συνύπαρξη ανθρώπων με διαφορετική κουλτούρα, κάτι το οποίο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για όσους επιθυμούν να προσφέρουν στα κοινά της πόλης μας.
Από το 2021 βρίσκεται στην ενεργό εθελοντική δράση συμμετέχοντας στο ΔΣ του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξάνθης σε ρόλο ευθύνης και συνεχίζει για δεύτερη θητεία, ενώ παράλληλα έχει παρουσιάσει επιπλέον εθελοντικό έργο σε διάφορα δρώμενα της πόλης μας. 
Με τη συμμετοχή της στα κοινά η Χρυσαυγή, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ξάνθης, θέτει ως προτεραιότητα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας σχετικά με τα θέματα που άπτονται της καθημερινότητας του πολίτη. Ταυτόχρονα την απασχολούν και ζητήματα μείζονος σημασίας όπως η ίδια δηλώνει, όπως η ισότητα των φύλων, το δικαίωμα έκφρασης των ατομικών ελευθεριών και η ισονομία!!
Με ιδιαίτερη χαρά συμπορεύομαι πλάι σε νέους ανθρώπους με πλούσιο βιογραφικό οι οποίοι αποτελούν πηγή έμπνευσης, όρεξης για δουλειά, δημιουργίας και αισιοδοξίας!!! 
Μαζί οργανώνουμε τα σχέδιά μας για μία Ξάνθη ασφαλέστερη, ποιοτικότερη και φιλικότερη προς όλους!!
Γεμάτοι ελπίδα ότι θα πετύχουμε όλοι μαζί τη μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ στο Δήμο Ξάνθης, με ΕΡΓΑ όμως απο δω και μπρος και με βήματα σταθερά!!
Χρυσαυγή, είμαστε εδώ για να πετύχουμε το στόχο μας, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, καλό και νικηφόρο αγώνα να έχουμε!!
Σάββας Μελισσοπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button