Περιφέρεια

Υποψήφιος με την παράταξη «Δημοτική Αλλαγή» του Θωμά Μίχογλου ο Τιφτίκης Ιωάννης

Τον Δήμαρχο Τοπείρου επισκέφθηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 ο Σύμβουλος Κοινότητας Τοξοτών κ. Τιφτίκης Ιωάννης, όπου συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του έργου ανακατασκευής αύλειων χώρων σε δώδεκα (12) σχολικές μονάδες του Δήμου μας με την διαμόρφωση αθλητικών υποδομών, καθώς και την ανάπλαση δύο (2) παιδικών χαρών εντός του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τυμπάνου και του Νηπιαγωγείου Αγ. Αθανασίου προϋπολογισμού 330.000 ευρώ περίπου.

Ο κ. Τιφτίκης ανέφερε ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μια παρέμβαση που προσφέρει στην νέα γενιά καθώς αποτελεί ευκαιρία να βρουν καλύτερα από πριν τα σχολεία τους οι μαθητές, ενώ εξέφρασε την υποστήριξη του σε κάθε δράση που υλοποιείται με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη τον κ. Τιφτίκη Ιωάννη, στρατιωτικό από τον οικισμό Τύμπανο του Δήμου μας, ο οποίος θα συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές 2023 με τον συνδυασμό μας. Ο κ. Τιφτίκης είναι ένας δραστήριος συμπολίτης μας που κατά το διάστημα της θητείας του ως Σύμβουλος Κοινότητας Τοξοτών αναδεικνύει ζητήματα των οικισμών της περιοχής μας με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button