Τοπικά νέα

Και ο “ΣΕΛΕ” στη δημοτική ομάδα “ΜΠΡΟΣΤΑ”

Μαζί με τους ρυθμούς, τη μουσική και τις νότες του που τόσο πολύ αρέσουν στους νέους ανθρώπους, υποδεχόμαστε σήμερα στη μεγάλη δημοτική μας παράταξη τον νεαρό Ξανθιώτη καλλιτέχνη Δημήτρη Σελένιο, γνωστό και ως “ΣΕΛΕ”.
Ο Δημήτρης γεννήθηκε και ζει στην Ξάνθη, έχει σπουδάσει “Διοίκηση και Οικονομία Τουριστικών Επιχειρήσεων”, αλλά ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τη σύγχρονη μουσική που ακούν οι νέοι μας καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες με μεγαλύτερη, όπως ο ίδιος δηλώνει, αυτή των 22 εκατομυρίων προβολών στο διαδύκτιο για κάποια από τα τραγούδια του.
Τα ενδιαφέροντα και οι ανησυχίες του για διάφορα κοινωνικά ζητήματα, η αγάπη του για την Ξάνθη, η ευαισθησία του για τα αδέσποτα ζώα αλλά και η ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων της καθημερινότητας που απασχολούν σήμερα την πόλη και τον Δήμο μας, οδήγησαν τον Δημήτρη να συμμετάσχει μαζί μας ως υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023!!
Σέλε, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, δώσε ρυθμό και δύναμη στον αγώνα μας, με αυτόν τον μοναδικό τρόπο που εσύ και η νέα γενιά μπορείτε και ξέρετε να δίνετε και όλοι μαζί ενωμένοι να πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ.
Μαζί για την αλλαγή!!
Σάββας Μελισσόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button