Άρθρα

Όλη η… αφρόκρεμα από κρέμες προσώπου, στο Carespot!

 Εάν ψάχνεις τις ιδανικές κρέμες προσώπου, στο Carespot, θα βρεις… την αφρόκρεμα! Intermed, Bepanthol, Sostar, Natura Siberica και άλλες πολλές, για κάθε τύπο επιδερμίδας, υπόσχονται να σου χαρίσουν ενυδάτωση, ανάπλαση χάρη στην αντιγηραντική τους δράση, τόνωση κ.λπ. Ωστόσο, πριν προχωρήσεις στην επιλογή της κατάλληλης κρέμας, μπορείς να συμβουλευθείς τον ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ του Carespot, έναν προηγμένο εικονικό σύμβουλο περιποίησης δέρματος που χρησιμοποιώντας αλγορίθμους με βάση την Τεχνητή Νοημοσύνη, αναλύει selfies και σου προσφέρει μια εξατομικευμένη προτεινόμενη ρουτίνα σε μόλις 1 λεπτό!

 

Apivita για τα πάντα!

Αν θέλεις φυσικά προϊόντα για το πρόσωπο, για το σώμα, για τα μαλλιά, για τα χείλη ή για την ευαίσθητη περιοχή, η Apivita σού προσφέρει πλήρεις σειρές, που καλύπτουν κάθε σου ανάγκη. Ενυδάτωση, τόνωση, περιποίηση, αντηλιακή προστασία, λάμψη και ό,τι άλλο χρειάζεται η επιδερμίδα σου! Εξερεύνησε ολόκληρη τη συλλογή στο online φαρμακείο Carespot με εκπληκτικές εκπτώσεις, βρες το προϊόν που σε ενδιαφέρει, αλλά και φανταστικά σετ δώρου με νεσεσέρ και πακέτα προσφορών!

Ανδρικές κρέμες προσώπου για κάθε τύπο… επιδερμίδας!

Οι κρέμες προσώπου δεν αποτελούν προνόμιο μόνο των γυναικών, καθώς υπάρχουν και ανδρικές κρέμες προσώπου, για την περιποίηση της ανδρικής επιδερμίδας. Vichy, Lierac, Frezyderm, Korres και La Roche-Posay, είναι μερικές μόνο από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες του χώρου, που υπόσχονται να φροντίσουν την επιδερμίδα κάθε άνδρα με τον καλύτερο τρόπο. Βρες τις όλες στο Carespot, διάλεξε εκείνη που προτιμάς και επωφελήσου από τις απίθανες προσφορές!

Apivita Mens care: περιποίηση… γένους αρσενικού!

Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για τον άνδρα, Apivita Mens care, περιλαμβάνει κρέμες, σαμπουάν, gel ενυδάτωσης, κρέμες ξυρίσματος, after shave και ό,τι άλλο θέλει να έχει ένας άνδρας στην καθημερινή του ρουτίνα. Επισκέψου, λοιπόν, το carespot.gr, το online φαρμακείο που σε φροντίζει, και βρες όλα όσα χρειάζεσαι για την περιποίησή σου, σε τιμές-έκπληξη!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button