Αστυνομικά Νέα

Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (10-6-2023) σε περιοχές της Ξάνθης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης,τρείς αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,τις πρώτες πρωινές ώρες σε Επαρχιακή οδό της Ξάνθης,αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθηςτης Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης συνέλαβαντον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας επτά  μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής,ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά  δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα σε οικισμό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ  μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός διακινητής βραδινές ώρες της 9-6-2023 δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα κατόπιν πρόσκρουσης σε περίφραξη οικίας και τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Στην τρίτη περίπτωση,το βράδυ σε Επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίουτης Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. όχημα και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε  μη νόμιμους μετανάστες.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας ενώ είναι καταχωρημένο ως κλαπέν από τις Αρχές της Βουλγαρίας.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τα ανωτέρω οχήματα και ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, Φερών και Σουφλίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button