Τοπικά νέα

Μαρία Τζαμπάζη: “Είμαι αποφασισμένη να παλέψω για τον άνθρωπο της δουλειάς”

Συνάντηση με τον πρόεδρο και τη διοικούσα επιτροπή του ΕΒΕ Ξάνθης

Συναντηθήκαμε με πρωτοβουλία μας, με τον πρόεδρο κ. Σ. Μωραΐτη και τη διοικούσα επιτροπή του ΕΒΕ Ξάνθης. Ως υπεύθυνη του Τομέα Μικρομεσαίων επιχειρήσεων ήθελα να έχω την καθαρή εικόνα της αγοράς σήμερα στην πόλη μας.

Οι τεράστιες απώλειες του εισοδήματος, η τεράστια αύξηση των λειτουργικών αναγκών, η απαξίωση την μικροεπιχειρηματικότητας, η κλειστή στρόφιγγα των τραπεζών, κατέστησαν τις επιχειρήσεις μη βιώσιμες.

Ακούγοντας προσεκτικά τους παραγωγικούς φορείς συμφωνήσαμε,στην έλλειψη του εργατικού και εργασιακού δυναμικού, στην πρωτοφανή συρρίκνωση της αγοραστικής δύναμης (χειρότερη εικόνα ακόμα και από την μνημονιακή περίοδο) μα περισσότερο συμφωνούμε στη διεκδίκηση αυτών που πρέπει να γίνουν.

Σημαντικές πολιτικές όπως η λογική του επιδόματος εργασίας και όχι της ανεργίας, η δανειοδότηση και στήριξη των μικρών επιχειρήσεων, η κατάργηση του φόρου επιτηδεύματος… είναι μέτρα που μπορούν να δώσουν νέα πνοή. Το μεγάλο πρόβλημα στην γεωργία, την κτηνοτροφία, με τον σφαγιασμό 7.500 ζώων, λόγω της ακρίβειας των ζωοτροφών και της ενεργειακής κρίσης, χρήζουν άμεσα μέτρα, ώστε να  ενισχυθεί ο   πρωτογενής τομέας από την επόμενη προοδευτική  κυβέρνηση.

Είμαι αποφασισμένη να παλέψω για τον άνθρωπο της δουλειάς, να υπερασπιστώ τα συμφέροντά τους, για το δίκιο των πολλών, γιατί από εκεί προέρχομαι.

Μαρία Τζαμπάζη

Υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button