Αγώνας Σπόρ

Ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι

Φιλική νίκη του ΑΟΞ με 11-2 απέναντι στην Κεντητή σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων.

Σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα ,ποδοσφαιρική, με θεατές πολλά παιδιά των ακαδημιών μας που γέμισαν τους χώρους του Le Chalet και δίνουν καθημερινά έναν άλλον τόνο στην περιοχή με την χαρά και το παιχνίδι τους, η ομάδα μας ευχαριστήθηκε το παιχνίδι πραγματοποιώντας συνεργασίες και με τον Χρήστο Μαλαδένη να δοκιμάζει σχήματα αλλά παράλληλα να δίνει χώρο στους ποδοσφαιριστές μας να αναπτύξουν επιθετικές αρετές.

Σκόραραν οι νεοφερμένοι Μελισσόπουλος και Κουτσομιχάλης που αμέσως με την εμπειρία τους μπήκαν στο αγωνιστικό κλίμα του συλλόγου ενώ επέστρεψε με τέρματα μετά την ίωση του και ο Λαζαρίδης. Επίσης σκόραραν παίκτες όπως ο Ανηπαρόπουλος, ο Βαγγέλης Μαλαδένης, ο Δάγκας , ο Μιχάλης Μαλαδένης και ο Μπουρλόγλου αν και επαναλαμβάνουμε καμία αξία δεν έχει το σκορ όσο η διάθεση των παικτών του Χρήστου Μαλαδένη.

Για την ιστορία η ενδεκάδα : Τερματοφύλακας ο Αραμπατζής, στα στόπερ οι Μοσχίδης και Παππάς, μπακ οι Ανηπαρόπουλος και Μιχάλης Μαλαδένης, στον άξονα οι Κρυστάλλης, Πουτακίδης και Κουτσομιχάλης, άκρα οι Μαλαδένης Ραφαήλ και Αποστολίδης με σέντερ-φορ τον Μελισσόπουλο. Αγωνίστηκαν ως αλλαγή όσοι ήταν στην διάθεση του Πηγαδιώτη τεχνικού.

Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει όσους φιλάθλους βρέθηκαν στην φιλική αναμέτρηση αλλά και την Κεντητή για την παρουσία της. Ευχόμαστε να πετύχει τους αγωνιστικούς της στόχους στην κατηγορία μας.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button