Το τρίτο μάτι

*Προσεχώς “μπαμ” στην Skoda Ξάνθη. Η ομάδα μας βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού, Κρίστιαν Εντουάρντο Χιμένες.


Ο 34χρονος άσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τολούκα του Μεξικό, συζητά με την Ξάνθη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές θα δώσουν σύντομα τα χέρια. 


Δεν αποκλείεται ο παίκτης να έρθει τις επόμενες ημέρες στην πόλη μας, για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.


Ο Χιμένες ξεκίνησε την καριέρα του το 1991 στη Σαν Μιγκέλ. Εν συνεχεία αγωνίστηκε στις Μπόκα Τζούνιορς, Νουέβα Σικάγο, Λουγκάνο, Βασιλεία, Μαρσέιγ και Χέρτα.


Για την απόκτηση του Μίχαελ Γκσπούρνινγκ και του Φραντσίσκο Ζουέλα κινούνται το Ανόβερο και η Γκλάντμπαχ αντίστοιχα. Ωστόσο η Ξάνθη δεν προτίθεται να προχωρήσει στην παραχώρηση των δύο παικτών της, τουλάχιστον την παρούσα μεταγραφική περίοδο.


 


*Η τακτική συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη  και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Νομαρχίας Ξάνθης.


Το μοναδικό θέμα της συνεδρίασης είναι:


ΘΕΜΑ:


Α) Καθορισμός αρμοδιοτήτων των τεσσάρων (4) Νομαρχιακών Επιτροπών.


Εισηγητής ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης.


Β) Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών Νομαρχιακών Επιτροπών.


 


 



ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ


ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ


   τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί  στην Ξάνθη, στις 18 Ιανουαρίου 2009, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30,  στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης  (Καπνεργατών 9).


Tο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι:


Θέμα 1ο: Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Συμβουλίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας – Καβάλας – Ξάνθης για τη διετία 2009-2010.


 


*Στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του επιμελητηρίου Ξάνθης ο  Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιοτεχνών-Βιομηχάνων Νομού Ξάνθης, κ. Βασίλης Σκαρλάτος, επεσήμανε την ανάγκη της στήριξης και ενίσχυσης της παραγωγικής δραστηριότητας στην ελληνική συνείδηση. Μάλιστα τόνισε πως ήρθε η ώρα της ευθύνης, «της ευθύνης της προσωπικής και της συλλογικής. Τα ωραία λόγια έχουν τελειώσει. Και απευθύνομαι προς το σινάφι μου. Τα ελλείμματα  και η ανεπάρκεια της πολιτείας δεν μπορεί να είναι άλλοθι της δικής μας ολιγωρίας. Τα προβλήματα τα είχαμε χρόνια πριν, η παγκόσμια οικονομική κρίση τα έβγαλε πάνω από το χαλί».


Ο κ. Σκαρλάτος τόνισε ότι θα πρέπει να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις γιατί δεν είναι το πρόβλημα , αλλά η λύση, αφήνοντας παράλληλα και αιχμές για αριστερόστροφο λαϊκισμό από πλευράς κράτους, καθώς δεν εισακούγονται  τα αιτήματα των επιχειρηματιών.


 


*Απαισιόδοξος για τη ανάκαμψη των οικονομικών των Μικρομεσαίων Επιχειρηματιών του νομού, εμφανίστηκε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ξάνθης, Σωτήρης Τσιακίρογκλου, ο οποίος δήλωσε πως ο δρόμος θα είναι σκληροτράχηλος το 2009. Ενώ τόνισε για ακόμη μια φορά την ανεπάρκεια στήριξης των ΜΜΕ μέσω του ΤΕΜΠΕ, το πρόβλημα των πολυχώρων και την απουσία υποδομών ώστε οι παραδοσιακοί καταστηματάρχες να ανταγωνιστούν την έλευσή τους, ενώ προέβλεψε πως η κρίση στην Ελλάδα θα μας θα έρθει πιο έντονα μετά το Μάρτιο και αυτό γιατί ως χώρα δεν είχαμε μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα.


Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button