ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Στην “Polis”, την 6η Διεθνή Έκθεση Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημόσιου, Κοινωνικού Τομέα και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, λαμβάνει και φέτος μέρος η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) Ν. Ξάνθης, η Αμιγής της Επιχείρηση “Ενέργεια-Περιβάλλον-Ανάπτυξη” (ΕΠΑ), μαζί με τους Δήμους και τις Κοινότητες του Ν. Ξάνθης.

ΤΕΔΚ & ΕΠΑ,  μαζί με


τους Δήμους και τις Κοινότητες


του Ν. Ξάνθης στο “Polis 2007”


 


    Στην “Polis”, την  6η Διεθνή Έκθεση Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημόσιου, Κοινωνικού Τομέα και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, λαμβάνει και φέτος μέρος η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) Ν. Ξάνθης, η Αμιγής της Επιχείρηση “Ενέργεια-Περιβάλλον-Ανάπτυξη” (ΕΠΑ), μαζί με τους Δήμους και τις Κοινότητες του Ν. Ξάνθης. 


    Η έκθεση “Polis”, πραγματοποιείται από 22 έως 25 Νοεμβρίου 2007 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.


    Συγκεκριμένα, στο Περίπτερο 9/Stand 15, με κεντρικό σημείο μια ιδιαίτερη κατασκευή που παραπέμπει σε αστική κατοικία του 19ου αι. από την Παλιά Πόλη της Ξάνθης, οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σημαντικά έργα.


 


Δραστηριότητες του


Σωματείου Ζαχαροπλαστών


 


     Την περασμένη Τετάρτη 15 του μηνός σε προγραμματισμένη γενική συνέλευση τα μέλη του Σωματείου Ζαχαροπλαστών Ν. Ξάνθης “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΙΤΩΝ” στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Ξάνθης αποφάσισαν:


     * Συμμετοχή στην Πανελλήνια έκθεση για το μέλι και τα προϊόντα που το έχουν βασικό συστατικό στις 14-15-16 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.


      * Υποβολή αιτήματος στο Δήμο Σταυρούπολης για παραχώρηση γηπεδικής έκτασης 50 στρεμμάτων με σκοπό την καλλιέργεια αρωματικών, φαρμακευτικών φυτών, δένδρων κλπ.


     * Εξουσιοδότηση του κ. Στέλιου Αρσενίου για διαπραγματεύσεις με τα Σωματεία Ζαχαροπλαστών των ιαπωνικών πόλεων Χιροσίμα και Ναγκασάκι με προοπτική την αδελφοποίηση.


     * Συγκρότηση οργανωτικής επιτροπής η οποία θα επιληφθεί των εργασιών του 18ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ζαχαροπλαστών το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου του 2008.  


                                                                       Με τιμή 


                           Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος ΜΑΛΑΓΑΡΗΣ Α


.                                                                            Ο Γεν. Γραμματέας ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Χ.


 



Στρατιωτικοί γιατροί


στο Κ.Υ. Σταυρούπολης


 


      Σήμερα, από 10 00 έως 14 00 ώρα κλιμάκιο στρατιωτικών ιατρών (Καρδιολόγος, Ψυχίατρος), συνοδευόμενο από ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων.


      Επίσης την ίδια ημέρα, δεύτερο κλιμάκιο αποτελούμενο από Ιατρό γενικής ιατρικής,  θα βρίσκεται στο Aγροτικό   Iατρείο   ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ,  όπου  θα εξετάσει κατοίκους των χ. Καρυόφυτο, Κομνηνά.


Οδοντιατρικό Κλιμάκιο, συνοδευόμενο από ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, θα βρίσκεται στο Δημοτικό Σχολείο Σμίνθης, για προληπτική εξέταση στοματικής υγιεινής των μαθητών.


 ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ


 


 



Ονομαστική εορτή


Δημάρχου Τοπείρου 


  


Ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Στυλιανός Χατζηευαγγέλου, θα δέχεται ευχές για την ονομαστική του εορτή, τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου, στο γραφείο του στο Δήμο Τοπείρου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button