Η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης κόβει την πίτα της για το 2013 στον Καταρράκτη του Λειβαδίτη.

Την Κυριακή στις 13 Ιανουαρίου 2013 η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης αρχίζει τις δραστηριότητές της για την καινούρια χρονιά με πορεία στον Καταρράκτη του Λειβαδίτη. Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών αλλά και του χιονιού που υπάρχει ήδη στην περιοχή, εδώ και αρκετό καιρό, επιβάλλεται ο κόσμος που θα μας ακολουθήσει να έχει χειμερινό εξοπλισμό μαζί του ο οποίος αποτελείται από ορειβατικές μπότες, γκαίτες χιονιού, χοντρό μπουφάν, γάντια και σκούφο.

Την Κυριακή στις 13 Ιανουαρίου 2013 η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης αρχίζει τις δραστηριότητές της για την καινούρια χρονιά με πορεία στον Καταρράκτη του Λειβαδίτη. Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών αλλά και του χιονιού που υπάρχει ήδη στην περιοχή, εδώ και αρκετό καιρό, επιβάλλεται ο κόσμος που θα μας ακολουθήσει να έχει χειμερινό εξοπλισμό μαζί του ο οποίος αποτελείται από ορειβατικές μπότες, γκαίτες χιονιού, χοντρό μπουφάν, γάντια και σκούφο. Θα αφήσουμε τα αυτοκίνητα στην διασταύρωση (4,5 χιλιόμετρα μετά το χωριό του Λειβαδίτη, προς το Δασικό χωριό Ερυμάνθου). Θα περπατήσουμε τον αγροτικό δρόμο που ξεκινάει από την διασταύρωση για 2 χιλιόμετρα και 200 μέτρα καθώς και άλλα 2 χιλιόμετρα μονοπατιού μέχρι τον καταρράκτη. Μπροστά σε αυτό το θαύμα της Φύσης θα κάνουμε και την κοπή της πίτας της Λέσχης μας. Παρακαλούνται όσοι θέλουν να συμμετάσχουν να παρευρίσκονται το αργότερο μέχρι τις 09.00π.μ. στο παρκινγκ της καφετέριας Ξανθίππη.

         Σε περίπτωση κακοκαιρίας η πορεία θα αναβληθεί και γι αυτό το λόγο θα βγάλουμε ανακοίνωση το Σάββατο το απόγευμα και στο blogspot και στο προφίλ της Λέσχης μας στο Facebook.        

         Προφίλ στο facebook «Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης» και το blogspot της λέσχης olxanthis.blogspot.gr για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα μας.

        

 

 Με τιμή το Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button