Τι συμβαίνει τελικά στα Ιμια;

Εξακολουθεί η κυβέρνηση να είναι αδιόρθωτη και πολιτικά επικίνδυνη για τα εθνικά μας θέματα, μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Αθήνας και έστω και αργά, των δηλώσεων του προέδρου της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ότι, και μόνο η εμμονή των σκοπιανών στο όνομα Μακεδονία, φανερώνει και δείχνει τον αλυτρωτισμό των σκοπιανών.

Εξακολουθεί η κυβέρνηση να είναι αδιόρθωτη και πολιτικά επικίνδυνη για τα εθνικά μας θέματα, μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Αθήνας και έστω και αργά, των δηλώσεων του προέδρου της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ότι, και μόνο η εμμονή των σκοπιανών στο όνομα Μακεδονία, φανερώνει και δείχνει τον αλυτρωτισμό των σκοπιανών.

Οι εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες (υπολογίζονται πάνω, γύρω στο 1 εκατομμύριο) από όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας, της Ευρώπης, της Αμερικής, έδωσαν δυναμικό παρόν και ο κεντρικός ομιλητής Μίκης Θεοδωράκης με έναν μεστό, ενωτικό, πατριωτικό, ελληνικό και ενίοτε σκληρό λόγο, έδωσε τον τόνο της εκδήλωσης του συλλαλητηρίου, στέλνοντας το μήνυμα σε όλους τους αποδέκτες.

Η κυβέρνηση δείχνει να σφυρίζει αδιάφορα, ο πανικός όμως είναι εμφανής και τα ανακοινωθέντα του Μεγάρου Μαξίμου, προσπαθούν να υποβαθμίσουν ότι δείξαν τα ΜΜΕ, με τα βίντεο χωρίς χώρα και ημερομηνία η ΕΛΑΣ.

 

Η όλη ιστορία, το σήριαλ της Μακεδονίας ξεκίνησε από τον τότε πρόεδρο της Γιουγκοσλαβίας, στρατάρχη Τίτο, ο οποίος στις ενδόμυχες σκέψεις του είχε τη Μεγάλη Γιουγκοσλαβία, τη Γιουγκοσλαβία ολόκληρης της Βαλκανικής, αρχής γενομένης από τη Μακεδονία του Αιγαίου, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν αντέδρασαν και σήμερα η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να παραχωρήσει, να παραδώσει το όνομα “Μακεδονία” στα Σκόπια, ανοίγοντας το δρόμο και την όρεξή τους για τις  αλυτρωτικές τους βλέψεις προς τη χώρα μας.

Αν έχουν αποφασίσει το κλείσιμο της συμφωνία, καλά θα κάνουν να ζητήσουν την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, είτε με τη μορφή δημοψηφίσματος, είτε με εκλογική διαδικασία.

Οι εκλογές φαίνονται ως απίθανη διαδικασία, καθόσον είναι, κολλημένοι με τις καρέκλες εξουσίας και θα πρέπει να τις κρατήσουν μαζί με τους παχυλούς μισθούς και τα οφίτσιά τους, πάσει θυσία και πάσει δυνάμει.

ΦΟ Σταγειρίτης φιλόσοφος και δάσκαλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου δίδασκε ότι, η πολιτική είναι η υπηρεσία προσφοράς, εισφοράς προς τον άνθρωπο για το κοινό καλό, ο Βολταίρος ότι, η πολιτική είναι η πρώτη των τεχνών και η τελευταία των επαγγελμάτων και ο μεγάλος κρητικός Νίκος Καζαντάκης ότι, όταν αποφασίζουμε για κάτι θα πρέπει να το αξιολογούμε πριν το εκτελέσουμε, σαν να μην αφορά μόνο εμάς, αλλά ολόκληρη την υφήλιο.

Η σημερινή αιθεροβάμων κυβέρνηση με ποιον ταυτίζεται; Ποιον έχει πρότυπο;

‘Η ακολουθεί μια αριστερίζουσα πολιτική, χωρίς αρχή, μέση και τέλος, χωρίς στόχο, χωρίς όραμα, βαδίζει στο άγνωστο… και όπου μας βγάλει ο δρόμος;

 

Τι συμβαίνει τελικά στα Ιμια;

Είναι ελληνική περιοχή και μπορεί ο κάθε έλληνας πολίτης να την επισκεφθεί ή την έχουν γρκιζάρει οι τούρκοι και θεωρούν τα Ιμια δική τους περιοχή;

Ας μας πουν πιο καθεστώς ισχύει;

Οι, κατά τα άλλα λαλίστατοι, Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος και Νίκος Κοτζιάς που σιωπούν πολιτικά ένοχα.

Οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από την καλλιέργεια κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς, για το θέμα των Ιμίων έχουν άποψη, έχουν πολιτική θέση;

Αν ναι ας μας το πουν!

Τα ίδια ισχύουν και για την ονοματολογία των Σκοπίων.

Απαντήσεις ξεκάθαρες θέλουμε κ.κ. βουλευτές της Ξάνθης.

 

Οι διαχειριστές των πολυκατοικιών θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, στο κοινόχρηστο ρεύμα της πολυκατοικίες δεν πρέπει να χρεώνεται εισφορά υπέρ της ΕΡΤ.

Για την απαλοιφή του ποσού υπέρ της ΕΡΤ, θα πρέπει να μεταβούν στη ΔΕΗ και στην υπάλληλο κ. Σοφία για την οριστική διαγραφή του από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button