Ευχαριστήριο

Με ιδιαίτερη επιτυχία ξεκίνησε το 1ο Φεστιβάλ Θρακικού Πελάγους της ΠΑΜΘ το βράδυ της  Παρασκευής 03 Αυγούστου 2018στον Αρχαιολογικό Χώρο Αβδήρων, καθώς οι συμπολίτες μας, αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή.

Με ιδιαίτερη επιτυχία ξεκίνησε το 1ο Φεστιβάλ Θρακικού Πελάγους της ΠΑΜΘ το βράδυ της  Παρασκευής 03 Αυγούστου 2018στον Αρχαιολογικό Χώρο Αβδήρων, καθώς οι συμπολίτες μας, αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή. Σε έναν ειδυλλιακό και επιβλητικό χώρο το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει και να σιγοτραγουδήσει  τα  όμορφα τραγούδια που επέλεξαν ο Αντώνης Μουσαδές με την Ασμίκ Μπεκλαριάν και το σχήμα τους, να γευτεί τον τοπικό οίνο του Αμπελώνα των Αβδήρων και παράλληλα να ενημερωθεί, μέσω της παρουσίασης με τίτλο «Από το Θρακικό Πέλαγος στα λιμάνια των Αβδήρων»,  που ετοίμασε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης.

          Η Περιφερειακή Ενότητα και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής. Το Δήμο Αβδήρων που μας φιλοξένησε, τη Στέγη Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, την Ελληνική Αστυνομία για τη διευθέτηση της κίνησης των οχημάτων, τις Ομάδες Διάσωσης Ξάνθης (την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και την Ομάδα Διάσωσης & Διαχείρισης Ανθρωπιστικών Κρίσεων) για την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης, τους Αμπελώνες Αβδήρων και τα οινοποιεία «Κτήμα Βουρβουκέλη» και «Κτήμα Καρακώστα», που καλωσόρισαν τον κόσμο κερνώντας τον τα γευστικά κρασιά τους, και ιδιαίτερα την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης για τη διάθεση και προετοιμασία του χώρου, τον κόπο, το χρόνο και το προσωπικό που διέθεσε για να είναι εφικτή η εκδήλωση σε αυτόν τον ιδιαίτερο και ιστορικό χώρο.

          Τέλος ευχαριστούμε τον κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση επιδεικνύοντας σεβασμό στους καλλιτέχνες και το χώρο, υποσχόμενοι μια ακόμη καλύτερη συνέχεια και εδραίωση του θεσμού στο μέλλον.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης  ΠΕ Ξάνθης

 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button