“Τουλάχιστον, την είσοδο στην πρώτη εξάδα”

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, μίλησε στον “Arren-a 89,2”, τόσο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όσο και γενικά για την ομάδα του και την συνέχεια.

  Ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, μίλησε στον “Arren-a 89,2”, τόσο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όσο και γενικά για την ομάδα του και την συνέχεια.



 Για το ματς με τον Ολυμπιακό και την διαιτησία του Γερμανάκου, είπε:


  “Νομίζω ότι έχουμε δίκιο για τη φάση του Σουάνη. Φαίνεται καθαρά ότι ο Πάντος κάνει πέναλτι. Είχαμε και με την αποβολή και το πέναλτι, που θα μπορούσε να δοθεί το οφσάιντ να γλυτώσουμε τον παίκτη και να μας δώσει το δικαίωμα, επί ίσοις όροις, να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Δεν ήταν σε καλή μέρα ο Ολυμπιακός και για αυτό ήταν ευκαιρία, σε μία δύσκολη έδρα που δεν τόλμησε να περάσει κανένας, να περνούσε έστω αυτή η επαρχιακή ομάδα που ονομάζεται Ξάνθη. Δυστυχώς αυτά τα φαινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο χορτάσαμε να τα βλέπουμε. Τόσα χρόνια που κάνω τον προπονητή, δυστυχώς, όταν πηγαίνεις σε τέτοιες έδρες, απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, λίγο έως πολύ αντιμετωπίζεις τα ίδια προβλήματα”. 


   Για τις απώλειες στην αρχή του δεύτερου γύρου: “Δεν ξεκινήσαμε καλά την νέα χρονιά. Μείναμε με τις εντυπώσεις στα δύο πρώτα παιχνίδια και πήραμε μόνο ένα βαθμό, που κατά τη γνώμη μου δικαιούμασταν να πάρουμε παραπάνω. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο, απλά εμείς έχουμε μία παρατεταμένη κακοδαιμονία εδώ και πάρα πολλές αγωνιστικές. Τις τελευταίες εννέα, αν εξαιρέσουμε ένα παιχνίδι πολύ άσχημο που κάναμε με τον ΠΑΟΚ, στα υπόλοιπα παιχνίδια θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει πολύ περισσότερους βαθμούς. Μακάρι να έχουμε την ίδια αγωνιστική κατάσταση και θα έρθει και η τύχη”. 


   Για τους στόχους της Ξάνθης: “Αν εκμεταλλευτούμε το πρόγραμμα, γιατί μέχρι στιγμής δεν το κάναμε, επειδή έχουμε 8 παιχνίδια στην έδρα μας και με ομάδες της ίδιας δυναμικότητας, ενώ τα ντέρμπι τα έχουμε εκτός, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε, τουλάχιστον, την είσοδο στην πρώτη εξάδα. Αν είναι και πεντάδα ακόμη καλύτερα, αλλά εκεί είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Αρκεί να εκμεταλλευτούμε το πρόγραμμα και ειδικότερα στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Θρασύβουλο και τον Πανσερραϊκό, δυο ομάδες που μπορείς κάπως να πάρεις το αποτέλεσμα, να μπορέσουμε να περάσουμε με νίκη. Από εκεί και πέρα θα έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε ότι μπορούμε να μπούμε και στην πεντάδα”. 


    Για το αν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση πρωτιά στο πρωτάθλημα: “Νομίζω πως ναι. Δεν νομίζω πως είναι ικανή κάποια ομάδα, από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και τον τρίτο Παναθηναϊκό, έτσι όπως εμφανίζονται, να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό. Μπορώ να πω ότι πιο πολλές πιθανότητες έχει ο ΠΑΟΚ, αν δεν χάσει σήμερα από την ΑΕΚ, να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό, παρά να το κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύεται την καλή του έδρα. Η μεγάλη του δύναμη και η μεταμόρφωσή του φαίνεται μέσα στο Καραϊσκάκης, ενώ στα εκτός έδρας παιχνίδια γίνεται μία πολύ ευάλωτη ομάδα”. 


   Για τους μεταγραφικούς στόχους της Ξάνθης: “Ψάχνουμε εναγωνίως ένα επιθετικό. Τουλάχιστον ένα επιθετικό περιοχής, που να έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Ζητάμε σίγουρα πολύ δύσκολα πράγματα γιατί όλος ο κόσμος ψάχνει τον πολύ καλό επιθετικό. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή θα κάνουμε μία μεταγραφή, ειδικότερα σε αυτή τη θέση που είναι εντονότερο το πρόβλημά μας”.   

Σχετικά Άρθρα

Back to top button