Ειδήσεις

Γιάννης Μπόσβελης: “Ο αγώνας ξεκίνησε και δεν περισσεύει κανείς”

Σε λιγότερο από ένα χρόνο θα πρέπει να προσέλθουμε στις κάλπες ως πολίτες για να εκλέξουμε την τοπική αρχή του τόπου μας.
Ένα δικαίωμα που έχουμε μόνο μία φορά κάθε 4 χρόνια έτσι ώστε να δώσουμε την εντολή σε ανθρώπους που θέτουν την υποψηφιότητα τους ως ενεργοί πολίτες για να τρέξουν τα τοπικά δρώμενα και να δουλέψουν για την τοπική μας κοινωνία.
Αλήθεια γιατί πρέπει να πάω στην κάλπη στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές τον Οκτώβρη του 2023 και γιατί να αλλάξω τους υπάρχοντες;
Γιατί ο Δήμος Ξάνθης είναι ο τόπος μας, η γη και οι άνθρωποι , που πονάμε και αγαπάμε.
Γιατί δεν είναι απλά ένα μέρος που ζούμε αλλά ένα κομμάτι της ίδιας μας της ζωής. Ταυτόχρονα όμως αποτελεί και ένα κομβικό σημείο τεράστιας πολιτιστικής αξίας.
Γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε τομέα της καθημερινότητάς μας και έχει απώτερο σκοπό ,με την πολιτική που χαράσσει και υλοποιεί , να διασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για ανάπτυξη και ευημερία.
Γιατί η διοίκηση ενός Δήμου οφείλει να αφουγκράζεται συνεχώς τον κοινωνικό παλμό και να δίνει άμεσες και εφικτές λύσεις με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Άλλωστε μαθήματα πολιτικού ήθους και πολιτικής ευθύνης έχουμε λάβει όλοι οι νεώτεροι Έλληνες μέσω των θέσεων και των ιδεών για ισότητα, ισονομία και ισοπολιτεία.
Γιατί στην καρδιά όλων των ενεργειών είναι ο πολίτης.
Γιατί οι ανάγκες και η βούληση του λαού αποτελούν απαρέγκλιτη γραμμή πορείας για τη διοίκηση του Δήμου, μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και συνεχώς αναπτυσσόμενο τεχνολογικά περιβάλλον.
Γιατί με αφορμή τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές μία μεγάλη ομάδα συμπολιτών μας θα έχει κινητοποιηθεί για να συμμετάσχει στις διαδικασίες διεκδίκησης της διοίκησης του Δήμου μας.
Γιατί άνθρωποι από όλους τους επαγγελματικούς χώρους και τις υγιείς κοινωνικές ομάδες ενώνονται με μοναδικό σκοπό να εργαστούν αδιάκοπα και ανιδιοτελώς ώστε να εφαρμόσουν το όραμα μας για ένα Δήμο που θα έχει μία υψηλή θέση στη σύγχρονη εποχή.
Γιατί με βασικές αρχές τη συνέπεια, την υπευθυνότητα, την αξιοκρατία και τη διαφάνεια θέτουμε υψηλούς στόχους για να αλλάξουμε ριζικά ότι αποτελεί τροχοπέδη στους ρυθμούς της καθημερινότητας και να βάλουμε τις βάσεις για μία βιώσιμη ανάπτυξη με κάθε δυνατό μέσο, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, κάθε υπαρκτό οικονομικό εργαλείο, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Γιατί όλοι μαζί θα εγκαινιάσουμε τη νέα εποχή όπου οι ικανότητες των νέων ανθρώπων θα αναγνωριστούν και θα αξιοποιηθούν στο μέγιστο για το τοπικό συμφέρον, με τη συμπαράσταση έμπειρων και καταξιωμένων συμπολιτών μας.
Γιατί πιστεύουμε ακράδαντα στην αρχή της συνύπαρξης των νέων ιδεών με τη γνώση και την εμπειρία, που ως αρμονικός συνδυασμός θα μας βγάλει από την ακινησία και την αδράνεια και θα φέρει την αλλαγή που όλοι διακαώς επιθυμούμε.
Γιατί κοιτάμε μόνο μπροστά και ενωμένοι θα κάνουμε τις ιδέες μας πραγματικότητα.
Γιατί θα αγωνιστούμε για ένα Δήμο που θα βάζει τον πολίτη πάνω από μικρά ή μεγάλα συμφέροντα. Για ένα Δήμο που θα αντιμετωπίζει τις κρίσεις ως πρόκληση και θα τις μετατρέπει σε ευκαιρία.
Γιατί δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Η στιγμή για την αλλαγή στο Δήμο μας είναι οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές και στον αγώνα αυτόν πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες.
Γιατί αντλούμε ενέργεια από το όραμά μας για ένα Δήμο που το όνομά του θα συνδεθεί μόνο με θετικές αναφορές και με εικόνες βιώσιμης ανάπτυξης και ευημερίας.
Γιατί θα πάμε μπροστά όλοι μαζί, για μια Δημιουργική,Αναπτυξιακή, Όμορφη, Kαθαρή,Πολιτισμική, Ξάνθη.Για μία Ξάνθη που όλοι ονειρευόμαστε και να την οδηγήσουμε εκεί που της αξίζει.
Γιατί η Ξάνθη μας πρέπει να πάρει την θέση που της αξίζει.
Γιατί πρέπει να ξεφύγει από το τέλμα που έχει οδηγηθεί τα τελευταία χρόνια και πρέπει να ξαναπάει ψηλά.
Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες, Απευθύνω κάλεσμα σε όλες και όλους να συμμαχήσουν στον αγώνα μας για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον, ένα μέλλον που μας αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας!
Ο αγώνας ξεκίνησε και δεν περισσεύει κανείς.
Μπόσβελης Φ. Ιωάννης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button