Πανθρακικός – SKODA ΞΑΝΘΗ 0-2

   

 

Ένα γκολ του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στο 48ο λεπτό του αγώνα κι άλλο ένα του Μπογκντάν Μάρα προς το τέλος της αναμέτρησης ήταν αρκετά για την SKODA ΞΑΝΘΗ να πάρει τη φιλική νίκη με 0-2 επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή.

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα γ

   

 

Ένα γκολ του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στο 48ο λεπτό του αγώνα κι άλλο ένα του Μπογκντάν Μάρα προς το τέλος της αναμέτρησης ήταν αρκετά για την SKODA ΞΑΝΘΗ να πάρει τη φιλική νίκη με 0-2 επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή.

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα για την αγωνιστική εικόνα των ομάδων τους.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του, ενώ ο Μπογκντάν Μάρα στην πρώτη του – ανεπίσημη – εμφάνιση σκόραρε με την φανέλα της SKODA ΞΑΝΘΗ.

 

Φάσεις – γκολ

Στο 30’ η πρώτη καλή στιγμή για την SKODA ΞΑΝΘΗ ήταν με τον Μαρκόφσκι. Ο 25χρονος επιθετικός δέχθηκε την πάσα του Βασιλακάκη αλλά το σουτ του έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κουτσόπουλου.

Στο 45’ η φάση διαρκείας για τον Πανθρακικό τελείωσε με το δυνατό κι άστοχο σουτ του Μίνγκα από πλάγια θέση. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ντίκα έκανε το καλό σουτ έξω από την περιοχή για να αποκρούσει ο Κουτσόπουλος σε κόρνερ. Στην πρώτη ευκαιρία της επανάληψης ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ.

Στο 48’ δέχθηκε την πάσα από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα κάνοντας το 0-1.

Στο 55’ ο Καζάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του κοντραρίστηκε σε κόρνερ από αμυνόμενο.

Στο 65’ ο Κοντογουλίδης από καλή θέση μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ ενώ άστοχη ήταν και η αμέσως επόμενη προσπάθειά του δευτερόλεπτα αργότερα.

Στο 68’ ο Σουάνης επωφελήθηκε από την κόντρα στο σουτ του Καζάκη και με πλασέ χωρίς ισορροπία παραλίγο να σκοράρει, όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Το σουτ του Μπαλού στο 72’ είχε κατεύθυνση προς την εστία όμως σταμάτησε στο πόδι του Στάσιακ.

 Στο 73’ το καλό σουτ του Μάνταλου δεν βρήκε τον στόχο. Στο 78’ η κεφαλιά του Στάσιακ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 79’ από πολύ κοντά ο Βλαχοδήμος έχασε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ!

Στο 88’ ο Σουάνης κέρδισε το πέναλτι και ο Μπογκντάν Μάρα ευστόχησε από τα 11 βήματα διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Στις καθυστερήσεις ο Μοσχάκης έχασε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Τοπούζης της ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς τους κ.κ. Σάββογλου (Ξάνθης) – Χαρίτση (Θράκης).

 

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Μουνάφο, Μπαλού, Κοντογουλίδης, Λιαπάκης, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Σαρακατσάνος, Σίμωσης, Στάθης, Χρήστου. Έπαιξαν και οι: Ουέλινγκτον, Βαγγελόπουλος, Μοσχάκης, Μπουτζίκος, Ρεκλείτης, Σκλιοπίδης, Σικαλιάς, Πόνσε, Γωνιάδης.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος (62’ Βιβιανί), Μπαξεβανίδης (62’ Μπέρτος), Κομεσίδης (46’ Σταθάκης), Εντιμάρ (69’ Τσουμάνης), Βάλλας (46’ Στάσιακ), Ντάνι (70’ Γκατσολάρι), Ντίκα (63’ Μάνταλος), Πόι (46’ Βλαχοδήμος), Μαρσελίνιο (46’ Καζάκης), Μαρκόφσκι (46’ Μάρα), Βασιλακάκης (46’ Σουάνης).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button