Βραβεύθηκαν οι αριστούχοι Γυμνασίου και Λυκείου Σταυρούπολης

Για ογδοη συνεχή χρονιά, παρουσία των τοπικών αρχών, απονεμήθηκαν το μεσημέρι στην αίθουσα τελετών του Γυμνασίου Σταυρουπόλεως τα βραβεία στους πρώτους όλων των τάξεων και τους αριστούχους του Γυμνασίου και Λυκείου Σταυρουπόλεως Ξάνθης. Απονεμήθηκαν επίσης βραβεία και στους εισαχθέντες τα ΑΕΙ και ΤΕΙ και σε αριστούχους φοιτητές.

   Για ογδοη συνεχή χρονιά, παρουσία των τοπικών αρχών, απονεμήθηκαν το μεσημέρι στην αίθουσα τελετών του Γυμνασίου Σταυρουπόλεως τα βραβεία στους πρώτους  όλων των τάξεων και τους  αριστούχους  του Γυμνασίου και Λυκείου Σταυρουπόλεως Ξάνθης.


Απονεμήθηκαν επίσης βραβεία και στους εισαχθέντες τα ΑΕΙ και ΤΕΙ και σε αριστούχους φοιτητές.


    Τα βραβεία ήταν χρηματικά και  χορηγία του δημοσιογράφου και συγγραφέα Τάσου Κοντογιαννίδη. Δόθηκε επίσης ομαδικό βραβείο εκ 400 ευρώ στους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου για την επιτυχή συμμετοχή τους στο διαγωνισμό με θέμα την προστασία του Περιβάλλοντος και για τις πρωτότυπες ιδέες που διετύπωσαν στις εκθέσεις τους.


    Επίσης ο χορηγός δημοσιογράφος πρόσφερε ποσό εκ 300 ευρώ στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης για τις φιλανθρωπιστικές δραστηριότητες της, όπως είναι οι παιδικές κατασκηνώσεις στην  Δρυμιά.


    Τα  χρηματικά βραβεία 200 ευρώ το καθένα έλαβαν:


   Από το Γυμνάσιο επρωτεύσαν και αρίστευσαν οι: Ευαγγελία Παλαιολόγου, Ιφιγένεια Μανωλιτζά και  Αναστασία Βεζυρίδου. Αρίστευσαν οι: Μαρία Γεωργοσοπούλου Ραφαέλα Συμεωνίδου, Σοφία Χασιώτου και Ελένη Σιδηροπούλου


   Από το Λύκειο επρώτευσαν οι : Ιωάννα Θεοδωρίδου και Ελισάβετ Κατσούλη.


Στους εισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ  δόθηκαν ποσά εκ 350 ευτρώ στους:  Μαρία κυνηγοπούλου και Αθανάσιος Χαλιάσος.


   Στις αριστούχες φοιτήτριες που κατάγονται από τα Κομνηνά Ξάνθης απονεμήθηκαν έπαινοι με χρηματικά ποσά  εκ 400 ευρώ στις : Χριστίνα Γρηγοριάδου, Νατάσα Τσιλίκη και Δέσποινα Παναγιωτοπούλου


Χαιρετισμό εκ μέρους του Μητροπολίτου Ξάνθης κ. Παντελεήμονα απηύθυνε ο αρχιμανδρίτης κ. Σωφρόνιος καθώς επίσης  ο δήμαρχος Σταυρουπόλεως Γιώργος Καρασακαλίδης και  ο προσκεκλημένος δημοσιογραφος του ΜΕΓΚΑ Γιάννης Κανελλάκης.


   Στους μαθητές μίλησε τέλος ο χορηγός των βραβείων Τάσος Κοντογιαννίδης  ο οποίος τόνισε ότι η απονομή των βραβείων έχει σκοπό την οικονομική ενίσχυση των αριστούχων και απόρων μαθητών. Τόνισε επίσης ότι έχουν ως στόχο την καλλιέργεια πνεύματος ευγενούς αμίλλης μεταξύ των μαθητών την απόκτηση γνώσεων, την πρόοδο και την προκοπή τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button