Ειδήσεις

Χουσεΐν Ζεϊμπέκ: “Υποκλοπές και φασισμός”

Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Αθανασίου, μας εκπλήσσει δυσάρεστα, στοχοποιώντας ξανά τη μειονότητα και δη τους εκλεγμένους μειονοτικούς Βουλευτές.
Στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει την αναγκαιότητα (!) των υποκλοπών εκ μέρους της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, προέβη στο πρωτοφανές ατόπημα να υιοθετήσει τη θεωρία ότι οι μειονοτικοί Βουλευτές, αποτελούν εθνικούς μειοδότες και εσωτερικούς εχθρούς, εισάγοντας τις διακρίσεις ακόμα και μέσα στη Βουλή.
Να υπενθυμίσω ότι τέτοιες απόψεις ακούγονταν θεσμικά στο παρελθόν, μόνο από την Χρυσή Αυγή. Όπως φαίνεται, όμως, οι φασιστικές αντιλήψεις δεν έχουν εκλείψει, ακόμα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Την σκυτάλη της αναπαραγωγής τους έχει πάρει πλέον το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα, σημαίνοντα στελέχη της.
Το ελάχιστο που οφείλει να πράξει η Νέα Δημοκρατία είναι να αποπέμψει τον κ. Αθανασίου από την κοινοβουλευτική της ομάδα, καθώς και από το αξίωμα του Αντιπροέδρου της Βουλής. Παράλληλα, η Κυβέρνηση οφείλει να λογοδοτήσει άμεσα σχετικά με το ζήτημα των υποκλοπών, καθώς και να ξεκαθαρίσει αν τα λεγόμενα του κ. Αθανασίου περιέχουν κάποια δόση αλήθειας.

Χουσεΐν Ζεϊμπέκ
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button