Όποια λύση δώσετε για τις «μεγάλες» εφημερίδες και τα κανάλια, να ισχύσει για όλα τα ΜΜΕ της χώρας που είναι στο «κόκκινο»

Δεν είμαστε αντίθετοι –κανείς δεν μπορεί να είναι–, κύριε πρωθυπουργέ, σε λύσεις που επιτρέπουν σε επιχειρήσεις να κρατηθούν στη ζωή. Με κανόνες, όμως, που θα ισχύουν για ΟΛΟΥΣ, ανεξαρτήτως μεγέθους, άνευ διακρίσεων και… γνωριμιών. Δεν μπορεί, Αλέξη Τσίπρα, να σωθεί, π.χ., ο ΔΟΛ, το «Έθνος», ο «Ελεύθερος Τύπος», το Mega και να μη σωθεί η εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, της Θράκης, της Κρήτης, της Πάτρας, του Βόλου, της Χίου, της Θεσπρωτίας, της Ζακύνθου, το κανάλι στον Έβρο, στις Κυκλάδες… Τα μεγέθη, βέβαια, είναι διαφορετικά, αλλά το καζάνι είναι το ίδιο.

Δεν είμαστε αντίθετοι –κανείς δεν μπορεί να είναι–, κύριε πρωθυπουργέ, σε λύσεις που επιτρέπουν σε επιχειρήσεις να κρατηθούν στη ζωή. Με κανόνες, όμως, που θα ισχύουν για ΟΛΟΥΣ, ανεξαρτήτως μεγέθους, άνευ διακρίσεων και… γνωριμιών. Δεν μπορεί, Αλέξη Τσίπρα, να σωθεί, π.χ., ο ΔΟΛ, το «Έθνος», ο «Ελεύθερος Τύπος», το Mega και να μη σωθεί η εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, της Θράκης, της Κρήτης, της Πάτρας, του Βόλου, της Χίου, της Θεσπρωτίας, της Ζακύνθου, το κανάλι στον Έβρο, στις Κυκλάδες… Τα μεγέθη, βέβαια, είναι διαφορετικά, αλλά το καζάνι είναι το ίδιο. Ο έφορος, ο δικαστικός κλητήρας, η τράπεζα περιμένουν στη γωνία και τον Ψυχάρη και τον καναλάρχη στις Σέρρες και τον εκδότη στα Χανιά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button