Πρωινή προπόνηση

Πρωινή προπόνηση (09:00) αυξημένης έντασης περιλάμβανε το πρόγραμμα της ξανθιώτικης ομάδας την Τρίτη, ενώ για την ίδια ώρα έχουν προγραμματιστεί και οι επόμενες μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η Xanthi FC συνεχίζει να δουλεύει ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Στις σημερινές πρωινές ασκήσεις μετά την προθέρμανση το βάρος έπεσε σε τομείς της τακτικής με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει τις οδηγίες του στην αμυντική λειτουργία, το passing game, την επιθετική ανάπτυξη και τα τελειώματα φάσεων.

Πρωινή προπόνηση (09:00) αυξημένης έντασης περιλάμβανε το πρόγραμμα της ξανθιώτικης ομάδας την Τρίτη, ενώ για την ίδια ώρα έχουν προγραμματιστεί και οι επόμενες μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η Xanthi FC συνεχίζει να δουλεύει ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Στις σημερινές πρωινές ασκήσεις μετά την προθέρμανση το βάρος έπεσε σε τομείς της τακτικής με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει τις οδηγίες του στην αμυντική λειτουργία, το passing game, την επιθετική ανάπτυξη και τα τελειώματα φάσεων. Ο Αντώνηε Ράνος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Τις ευχές συμπαικτών και προσωπικού της ομάδας δέχθηκε ο Αντριάν Λουσέρο για τα γενέθλιά του.
Την Τετάρτη στις 18:00 στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου των αθλητικών εγκαταστάσεων της ξανθιώτικης ομάδας, το Le Chalet, θα παρουσιαστούν οι μεταγραφές της Xanthi FC ενώ στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button