Υπέρ της συνεργασίας για το Χωροταξικό η Διευρυμένη

Υπέρ της δημιουργίας “τριπόλου” συνεργασίας με τη συμμετοχή των νομών Δράμας- Καβάλας και Ξάνθης στο Εθνικό Χωροταξικό Σχέδιο, τάχθηκε προχθες το βράδυ η πλειοψηφία του Διευρυμένου Νομαρχιακού Συμβουλίου Δράμας- Καβάλας- Ξάνθης. Από τη συνεδρίαση αποχώρησαν, πριν τη διαδικασία της συζήτησης, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι Καβάλας της πλειοψηφίας με επικεφαλής τον αντινομάρχη Γιώργο Τσαλουχίδη.

Υπέρ της δημιουργίας “τριπόλου” συνεργασίας με τη συμμετοχή των νομών Δράμας- Καβάλας και Ξάνθης στο Εθνικό Χωροταξικό Σχέδιο, τάχθηκε προχθες το βράδυ η πλειοψηφία του Διευρυμένου Νομαρχιακού Συμβουλίου Δράμας- Καβάλας- Ξάνθης.


Από τη συνεδρίαση αποχώρησαν, πριν τη διαδικασία της συζήτησης, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι Καβάλας της πλειοψηφίας με επικεφαλής τον αντινομάρχη Γιώργο Τσαλουχίδη.


“Τονίσαμε ότι ήδη έχουμε καταλήξει μετά από συσκέψεις σε απόφαση και δεν θα μπαίναμε στη διαδικασία για νέες συζητήσεις” υποστήριξε στην ΕΡΑ Καβάλας ο κ.Τσαλουχίδης, ενώ ο πρόεδρος της Διευρυμένης Κώστας Τάτσης ξεκαθάρισε ότι “από την πλευρά του διευρυμένου οργάνου υπήρξε μια συγκροτημένη εισήγηση η οποία συνθέτει τις θέσεις και των τριών νομών”.


“Παλιννωδίες που αδικούν το θεσμό της Διευρυμένης Ν Α” καταλόγισε στην πλειοψηφία του Νομαρχιακού Συμβουλίου Καβάλας ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Παπουτσής.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button