Ικανοποιεί ο Σαρ

Θετικά είναι τα πρώτα δείγματα γραφής του Ουσμάν Σαρ στην Ξάνθη. Ο 23χρονος ανασταλτικός μέσος έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο προχθεσινό φιλικό με τον Ορφέα Ξάνθης και ικανοποίησε τους ανθρώπους της ακριτικής ομάδας. Οι διοικούντες θεωρούν ότι η περίπτωση του Σενεγαλέζου ποδοσφαιριστή είναι εξαιρετική, αφού έδειξε ότι μπορεί να ανεβαίνει στην αντίπαλη περιοχή και βοηθά στο δημιουργικό κομμάτι.

Θετικά είναι τα πρώτα δείγματα γραφής του Ουσμάν Σαρ στην Ξάνθη. Ο 23χρονος ανασταλτικός μέσος έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο προχθεσινό φιλικό με τον Ορφέα Ξάνθης και ικανοποίησε τους ανθρώπους της ακριτικής ομάδας.


Οι διοικούντες θεωρούν ότι η περίπτωση του Σενεγαλέζου ποδοσφαιριστή είναι εξαιρετική, αφού έδειξε ότι μπορεί να ανεβαίνει στην αντίπαλη περιοχή και βοηθά στο δημιουργικό κομμάτι.


Να σημειωθεί ότι ο Σαρ σε ηλικία 16 αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Άρσεναλ, αλλά δεν μπόρεσε να ανέβει στην πρώτη ομάδα των “κανονιέρηδων”. Η παρουσία του, όμως, στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος με την Τρουά κρίνεται θετική.


Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος, αναχώρησε για την Αλεξανδρούπολη, αλλά επικοινωνεί με τους συνεργάτες του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button