ΟΛΑ ΜΗΔΕΝ

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν SKODA ΞΑΝΘΗ και Κέρκυρα στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δημιούργησαν ευκαιρίες όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τους βαθμούς της νίκης.

 

Περιγραφή αγώνα


Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν SKODA ΞΑΝΘΗ και Κέρκυρα στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δημιούργησαν ευκαιρίες όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τους βαθμούς της νίκης.

 

Περιγραφή αγώνα


Προσπάθησε να αιφνιδιάσει μπαίνοντας επιθετικά η Κέρκυρα στο παιχνίδι του SKODA ΞΑΝΘΗ Arena για την 18ης αγωνιστική και στα πρώτα λεπτά είχε την ευκαιρία να βρεθεί μπροστά στο σκορ με τον Αγρίτη. Ο Λοντίγκιν όμως κράτησε το «μηδέν» στο 8ο λεπτό και σταδιακά στη συνέχεια η ομάδα του άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς. Ισορρόπησε την αναμέτρηση το ξανθιώτικο συγκρότημα κι έφτασε την κατοχή της μπάλας στο 67% μετά από 35 λεπτά αγώνα. Παράλληλα δημιούργησε κι έχασε καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ με τους Ονουάτσι και Μαρίν μέχρι και την λήξη του α’ μέρους. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη προσπάθησαν να κάνουν το 1-0 όμως ο ρυθμός και οι τελικές πάσες δεν ήταν ικανοποιητικά από το 35’ και μετά με αποτέλεσμα τα πολλά λάθη των δύο ομάδων να μην αφήσουν να υπάρξει σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης δεν υπήρξε κάτι ουσιαστικό στο παιχνίδι που συνέχιζε στο νευρικό τέμπο της λήξης του πρώτου μέρους. Ο Μπουκουβάλας απείλησε με ένα σουτ στο 52’ και οι γηπεδούχοι γρήγορα έκαναν δύο διορθωτικές κινήσεις στο 56ο λεπτό. Ντιέ και Ράνος πήραν τις θέσεις των Βασιλακάκη και Ονουάτσι αντίστοιχα σε μία προσπάθεια να αλλάξει η εικόνα της SKODA ΞΑΝΘΗ προς το καλύτερο. Η πίεση των γηπεδούχων σταδιακά γινόταν αυξητική με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. Η πρωτοβουλία των κινήσεων και η διάθεση για να έρθει το γκολ για την ξανθιώτικη ομάδα δημιουργούσε τις προϋποθέσεις όχι όμως και την κατάλληλη ευκαιρία για να γίνει το 1-0 και το λευκό αποτέλεσμα «σφράγισε» τελικά την αναμέτρηση.

 

Φάσεις


Στο 1’ ο Λεόν έκανε την πάσα ο Γκέσιος μπήκε στην περιοχή αλλά πιεζόμενος έχασε την ευκαιρία.

Στο 8’ ο Αγρίτης μπήκε στην περιοχή επικίνδυνα αλλά ο Λοντίγκιν νίκησε στο τετ α τετ.

Στο 10’ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Ονουάτσι να μην μπορεί να σκοράρει μετά την συρτή πάσα του Σμιθ.

 

Στην περιοχή της Κέρκυρας η μπάλα έφτασε στον Μαρίν που σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 28΄κόρνερ του Μάνταλου κεφαλιά του Βάλλα στα χέρια του Αναστασόπουλου.

Στο 45’ ο Μπαξεβανίδης έκανε την σέντρα, ο Βασιλακάκης πήρε την κεφαλιά που όμως δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα.

Στο 52’ καλό σουτ του Μπουκουβάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.

Στο 59’ ο Μπαξεβανίδης έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Σμιθ ανενόχλητος έστειλε την κεφαλιά του στα χέρια του Αναστασόπουλου.

Στο 67’ ατομική ενέργεια και σέντρα σουτ του Σμιθ πέρασε άουτ.

Στο 70’ σέντρα του Μπαξεβανίδη σουτ στην κίνηση του Μάνταλου πέρασε λίγο άουτ.

Στο 78’ σουτ του Μάνταλου πέρασε άουτ.

Στο 82’ ο Ντιέ μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ με το αριστερό αλλά ο Αναστασόπουλου απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 88’ ο Στάμου έκανε το διαγώνιο σουτ που πέρασε λίγο άουτ.

 

 

Διαιτητής: Μαντάκης Στέφανος (ΕΠΣ Ημαθίας)

Α’ Βοηθός: Ευθυμιάδης Δαμιανός (ΕΠΣ Πιερίας)

Β’ Βοηθός: Σίπκας Ιωάννης (ΕΠΣ Πέλλας)

4ος Διαιτητής: Αρετόπουλος Αλέξανδρος (ΕΠΣ Τρικάλων)

Κίτρινες: 12’ Λεόν, 36’ Κομεσίδης, 44’ Ζουμπουλάκης, 60’ Σταμόγιαννος, 79’ Σιμώσης

Συνθέσεις ομάδων


SKODA ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Ντάνι, Βασιλακάκης (56’ Ντιέ), Μαρίν, Μάνταλος (83’ Μαρκόφσκι), Σμιθ, Ονουάτσι (56’ Ράνος).

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Σταμόγιαννος (68’ Ηλιάδης), Αγρίτης (62’ Σίμωσης), Λεόν (85’ Γκούμας), Έντερ, Τσουμάνης, Γκέσιος, Στάμου, Ζουμπουλάκης.

 

 

Οι δηλώσεις των προπονητών

 

ΑΚΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ (Κέρκυρα): «Έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που πάλεψαν για τη νίκη και βάσει εικόνας κι ευκαιριών πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Στο τελευταίο 15λεπτο – όταν και δεχθήκαμε πίεση – φάνηκε η κούραση των παιδιών γιατί είχαμε ένα σερί αγώνων σε μικρό χρονικό διάστημα. Το 0-0 είναι ένα θετικό αποτέλεσμα όμως ο δρόμος μας είναι δύσκολος. Κάνουμε προσπάθεια να σώσουμε την κατηγορία με νέους παίκτες.»

 

ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ (SKODA ΞΑΝΘΗ): «Μπήκαμε νευρικά στο παιχνίδι γιατί θέλαμε να βάλουμε ένα γκολ γρήγορα και να «ανοίξουμε» την ομάδα της Κέρκυρας. Αυτό όμως μας έκανε κακό στο ξεκίνημα. Στην συνέχεια όμως βελτιωθήκαμε και το β΄ μέρος κάναμε μεγάλη προσπάθεια όμως παρά τις ευκαιρίες η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα. Παίξαμε σωστά, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Κοιτάζουμε την συνέχεια παρότι δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε σήμερα και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε βαθμούς και από τα εκτός έδρας παιχνίδια. Όταν δεν κερδίζεις εκτός έδρας, οι εντός έδρας αναμετρήσεις γίνονται πιο αγχωτικές και γι’ αυτό πρέπει να διεκδικήσουμε βαθμούς και στις άλλες έδρες.»

 

Εισιτήρια:1.093

Εισπράξεις:6.679,5 €

Σχετικά Άρθρα

Back to top button