Ειδήσεις

Σκοπιανές αλλαγές και οπισθοδρομικές συμπεριφορές
Γράφει ο Ν. Λυγερός

Με τα νέα που υπάρχουν στα Σκόπια παρουσιάζονται και οπισθοδρομικές συμπεριφορές. Τόσο καιρό πολλοί ειδικοί μάς εξηγούσαν ότι δεν μπορεί να ακυρωθεί η Συμφωνία και να σπεύδουν να μας επεξηγήσουν τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση σκοπιανής ακύρωσης. 

Αν τα Σκόπια μπορούν ν’ ακυρώσουν τη Συμφωνία, το ίδιο ισχύει και για την Ελλάδα. 

Αν η Βουλγαρία μπορεί να βάλει βέτο στην σκοπιανή ενταξιακή πορεία, το ίδιο ισχύει για κάθε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Τώρα που βλέπουν ότι κατέρρευσε η σκοπιανή κυβέρνηση πολλοί τρέμουν για τις συγκεκριμένες. Αλλά τα πράγματα είναι απλά. Αφού έλεγαν ότι η Συμφωνία έγινε με τη θέληση των λαών γιατί προβληματίζονται με την επιλογή του σκοπιανού λαού.

 Μήπως φοβούνται τελικά ότι η θέληση δεν είναι η ίδια. Δεν μιλάμε μόνο για την κατάπαυση διαφορετικών άρθρων της Συμφωνίας όπως γίνεται εδώ και καιρό αλλά καθαρά για τη δυνατότητα ακύρωσης της Συμφωνίας όπως άλλωστε προβλέπεται από την ίδια. Και κανένας δεν μιλάει για το νομικό κόστος που προκαλεί την αναφορά στην ακύρωση. 

Έτσι μια έννοια που φαινόταν στην αρχή αδιανόητη και στη συνέχεια ουτοπική επειδή επιμέναμε, τώρα παρουσιάζεται ως ένα όραμα που μπορεί να γίνει και να γίνει πραγματικότητα μέσω των Σκοπίων. Γι’ αυτό άρχισαν να πανικοβάλλονται όσοι έλεγαν ότι δεν γίνεται… τώρα παρουσιάζεται ως ένα όραμα που μπορεί να εφαρμοστεί και να γίνει πραγματικότητα μέσω των Σκοπίων. 

Γι’ αυτό άρχισαν να πανικοβάλλονται όσοι έλεγαν ότι δεν γίνεται… τώρα παρουσιάζεται ως ένα όραμα που μπορεί να εφαρμοστεί και να γίνει πραγματικότητα μέσω των Σκοπίων.

Γι’ αυτό άρχισαν να πανικοβάλλονται όσοι έλεγαν ότι δεν γίνεται…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button