Ειδήσεις

“Ξάνθη για Ολους”: Άλλη μια αποτυχία του Δήμου Ξάνθης
ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ο διαγωνισμός για την προμήθεια και τοποθέτηση του συνθετικού τάπητα στο Δ.Α.Κ Ξάνθης, αξίας 606.750 ευρώ!!!

Η Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ), δέχθηκε την ένσταση μιας ενδιαφερόμενης εταιρίας και ΑΚΥΡΩΣΕ τον διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό που είχε προκηρύξει ο Δήμος Ξάνθης για την προμήθεια και τοποθέτηση του συνθετικού τάπητα στο Δ.Α.Κ Ξάνθης, αξίας 606.750 ευρώ. .

Συγκεκριμένα έκρινε ότι οι τεχνικές προδιαγραφές και οι όροι της διακήρυξης δεν ήταν σαφείς και πλήρεις, αφού περιείχαν ασάφειες και σοβαρές αντιφάσεις μεταξύ τους.

Το  αποτέλεσμα μετά την ΑΚΥΡΩΣΗ του ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ είναι τόσο η επιπλέον χρονική καθυστέρηση του ΕΡΓΟΥ – η τοποθέτηση δηλαδή του συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο Δ.Α.Κ Ξάνθης – όσο και ένας ακόμα τραυματισμός του κύρους και της αξιοπιστίας του Δήμου Ξάνθης.

Όλα αυτά τη στιγμή που κανένα νέο ΕΡΓΟ δεν φαίνεται στον ορίζοντα για την Ξάνθη.

Μόλις λοιπόν τελείωσε η επικοινωνιακή πολιτική «της μάνικας» και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το σχεδιασμό και την ολοκλήρωση έστω και ενός μικρού, αυτονόητου και στοιχειώδους έργου, που μάλιστα ήταν μία από τις άπειρες προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Τσέπελη, τότε άρχισαν να αναδεικνύονται και πάλι τα προβλήματα, οι ανεπάρκειες και οι αδυναμίες μιας Δημοτικής Αρχής που χρόνια τώρα πορεύεται χωρίς οργάνωση, χωρίς σχεδιασμό, χωρίς ΟΡΑΜΑ.

Το έχουμε αναφέρει χιλιάδες φορές πως ο Δήμος Ξάνθης πρέπει άμεσα να αλλάξει φιλοσοφία, λογική και νοοτροπία…

Την ίδια χρονική στιγμή άλλοι Δήμοι της Πατρίδας μας κάνουν άλματα, ολοκληρώνοντας και παρουσιάζοντας μεγάλα ΕΡΓΑ που αλλάζουν τη μορφή, τη φυσιογνωμία και τη δυναμική των πόλεών τους …

Η σύγκριση για άλλη μια φορά αποδεικνύεται  μοιραία..

Το λυπηρό όμως είναι ότι τα αποτελέσματα όλης αυτής της ανικανότητας, τα πληρώνουν ακριβά οι πολίτες της Ξάνθης που ζουν σε μία Ξάνθη που φθίνει μέρα με την ημέρα…

 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Ξάνθης

 Μελισσόπουλος Σάββας

 Σταυρακάρας Παναγιώτης

 Χουσεΐν Ογλού Τιμούρ

 Παπαδάκης Θεοφάνης

 Τσαρεκτσή Τζενάν

 Τοπ Σινάν

 Χαριτωνίδου Ειρήνη

Καλογερής Γεώργιος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button