Στην Ξάνθη ο Στάνγκα

Κοντά στην απόκτηση του Φλορίν Στάνγκα βρίσκεται η Skoda Ξάνθη, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου στη Ρουμανία. Τα Μέσα της συγκεκριμένης χώρας υποστηρίζουν ότι ο 31 ετών αριστερός μεσοεπιθετικός πήρε άδεια από την Παντούρι (στην οποία ανήκει) για να ξεκινήσει συζητήσεις με τη διοίκηση ομάδα μας.

Κοντά στην απόκτηση του Φλορίν Στάνγκα βρίσκεται η Skoda Ξάνθη, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου στη Ρουμανία. Τα Μέσα της συγκεκριμένης χώρας υποστηρίζουν ότι ο 31 ετών αριστερός μεσοεπιθετικός πήρε άδεια από την Παντούρι (στην οποία ανήκει) για να ξεκινήσει συζητήσεις με τη διοίκηση ομάδα μας. Τη φετινή σεζόν ο Στάνγκα έχει 16 συμμετοχές και έχει πετύχει ένα γκολ με την Παντούρι, ενώ πέρυσι είχε 31 εμφανίσεις και σημείωσε 4 τέρματα. Πάντως, ο Γιάννης Ματζουράκης έχει τονίσει ότι δεν γίνουν βιαστικές επιλογές.


* Οι παίκτες της Ξάνθης είχαν προχθες ρεπό και χθες στις 3.00 μ.μ. όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟ αντιμετωπισαν σε φιλικό τον τοπικό Κένταυρο.


* Ο νεοαποκτηθείς Μπούγκα γυμνάστηκε χθες μόνος του, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι σε θέση να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.



Ποιος είναι ο Στάνγκα


Ημερομηνία Γέννησης: 22/06/1978


Εθνικότητα: Ρουμάνος


Ύψος: 1,70 μ.


Βάρος: 68 κ.


Θέσης: Αριστερός μεσοεπιθετικός



Η καριέρα του


Σεζόν Ομάδα


1997/98 FC Μπρασόφ


1998/2001 Club roumain


2001/02 Cimentul Fieni


2002/04 FC Μπρασόφ


2004 (β) Club roumain


2005 (α) Γιουβέντους Ρουμανίας


2005/06 Φόρεξ Μπρασόφ


2006/ – Παντούρι


 


ΒΓΑΛΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


ΓΙΑ ΤΟ Β’ ΓΥΡΟ


Το έκανε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Να το κάνει και η δική μας ΠΑΕ. Να διαθέσει κάρτες διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στο Β’ γύρο για να δοθεί η ευκαιρία στους Ξανθιώτες που ΘΕΛΟΥΝ να ενισχύσουν την ομάδα μας να βρίσκονται στο γήπεδο στα Πηγάδια για να πετύχει το στόχο της ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.                          


 


 ΚΓ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button