Η εξασφάλιση χρηματοδότησης 750.000 ευρώ σήμερα, είναι η δικαίωση του αγώνα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, έπειτα από την 105/22-04-2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης.

Είναι σημαντικό να παίρνουν σάρκα και οστά αυτά που οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και μελετήσαμε…

Τα έργα δεν γίνονται ούτε με φωτογραφίες, ούτε με βαρύγδουπες δηλώσεις, ούτε με ευχολόγια, ούτε με απ’ ευθείας αναθέσεις, ούτε με προμήθειες με μηδενικές εκπτώσεις.

 

Απαιτούν προσπάθεια, επιμονή και κυρίως πολλή δουλειά. Η μεγάλη παρακαταθήκη έργων και μελετών που αφήσαμε δεν έγινε τυχαία ούτε με αποσπασματικές ενέργειες. Υπήρχε όραμα, σχεδιασμός και προγραμματισμός. Η εκπόνηση μελετών ήταν το εισιτήριο για την ένταξη και την υλοποίηση μεγάλου αριθμού έργων που πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια στο τιμόνι του Δήμου, βάζοντας τον πήχη ψηλά και πετυχαίνοντας την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Αλήθεια τι γίνεται με την άλλη πρόταση που καταθέσαμε στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ το 2019 και αφορούσε παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων; Εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση ή τη χάσατε;

Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης

“ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ”

πρώην Δήμαρχος Ξάνθης