ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

*Αρκετά τοπικά στελέχη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να στεναχωρέθηκαν με την απόφαση της Άννας Διαμαντοπούλου να μη θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος.

*Αρκετά τοπικά στελέχη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να στεναχωρέθηκαν με την απόφαση της Άννας Διαμαντοπούλου να μη θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος.


Ήταν συχνές οι επισκέψεις της στην Ξάνθη και τη Θράκη τελευταία και το βέβαιο είναι πως είχε κερδίσει την εκτίμηση και τη συμπάθεια πολλών. Και πολύ περισσότερο των γυναικών, που μάλιστα δήλωνα ανοιχτά πως αν έθετε υποψηφιότητα θα την ψήφιζαν.


 


 *Στο μεταξύ τοπικά λίγο πριν το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, οι ζυμώσεις γίνονται πιο έντονες σε ότι αφορά το ποιος θα στηρίξει ποιον και γιατί.


Άλλα τοπικά στελέχη κρατούν κρυφά τα χαρτιά τους και άλλα μιλάνε καθαρά υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου.


Αυτοί που δε διστάζουν να κατονομάσουν αυτόν που θα στηρίξουν, ήδη έχουν χωριστοί σε “στρατόπεδα” στους Παπανδρεϊκούς και στους Βενιζελικούς…..


Οι ουδέτεροι και εκείνοι που δε μιλούν ανοιχτά, μάλλον η υποψηφιότητα Σκανδαλίδη τους ήρθε σωτήρια λύση.


Πάντως μέχρι στιγμής τα πνεύματα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ στο νομό παραμένουν ήρεμα.


 


 *Τρεις δημοσιογραφικές αποστολές από την πρωτεύουσα φιλοξενεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουρισμού της νομαρχίας Ξάνθης. Η πρόεδρός της, η νομαρχιακή σύμβουλος κ. Πέπη Στάντσιου βρίσκεται επί ποδός τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να βοηθήσει τους δημοσιογράφους στο έργο τους. Ένα έργο που στόχο έχει την τουριστική προβολή του νομού Ξάνθης.


Συγκεκριμένα τις ημέρες αυτές βρίσκονται αποστολές από το Τουριστικό Πανόραμα, από την εκπομπή “Μένουμε Ελλάδα” και από την εφημερίδα ΝΕΑ, της οποίας δημοσιογραφική ομάδα ετοιμάζει τον τουριστικό Οδηγό Θράκης.


Από ότι αποδεικνύεται και στην πράξη πρώτη προτεραιότητας της Νομαρχιακής Αρχής η τουριστική προβολή του νομού, και η αύξηση της επισκεψιμότητας   με το να καταστεί ακόμη ευρέως γνωστός ως πόλος τουριστικής έλξης ο νομός Ξάνθης. Μάλιστα την ερχόμενη εβδομάδα η κ. Στάνστιου θα βρεθεί στην Αθήνα για τη συνάντηση για το Σχολικό Τουρισμό. 


 


 *Νομική κάλυψη στους εργαζομένους, στα μέλη του προσφέρει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης, με τη λειτουργία του ανάλογου γραφείου. Έτσι μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού, το Γραφείο Νομικής Κάλυψης επανδραστηριοποιείται  με τη δικηγόρο του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης να περιμένει κάθε ενδιαφερόμενο κάθε Τρίτη και Πέμπτη 6-8 το απόγευμα και κάθε Σάββατο πρωί 10-12. Φυσικά οι νομικές συμβουλές παρέχονται δωρεάν.


 


 *Τελικά μετά τα Χριστούγεννα αναμένεται να λειτουργήσει στην Ξάνθη το Περιφερειακό ΚΕΚ της ΓΣΕΕΒΕ, για την έλευση του οποίου στην περιοχή μας αγωνίστηκε και έτρεξε πολύ η διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτχνών και Εμπόρων του νομού. Στο μεταξύ οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου που θα στεγάσουν το ΚΕΚ προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς. Το κτίριο βρίσκεται στην περιοχή της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ.        

Σχετικά Άρθρα

Back to top button