Η άφιξη της SKODA ΞΑΝΘΗ στην Αθήνα

Το μεσημέρι της Πέμπτης η αποστολή της SKODA ΞΑΝΘΗ συγκεντρώθηκε στις 16:00 στο ξενοδοχείο των αθλητικών της εγκαταστάσεων Le Chalet, από όπου και αναχώρησε με προορισμό το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης. Στις 17:50 η ξανθιώτικη ομάδα ξεκίνησε να επιβιβάζεται στο αεροπλάνο και λίγο αργότερα αναχώρησε για την Αθήνα. Η πτήση ήταν διάρκειας περίπου μιας ώρας κι αφού προσγειώθηκε, μεταφέρθηκε με το λεωφορείο της σε γνωστό ξενοδοχείο λίγο έξω από την Αθήνα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης η αποστολή της SKODA ΞΑΝΘΗ συγκεντρώθηκε στις 16:00 στο ξενοδοχείο των αθλητικών της εγκαταστάσεων Le Chalet, από όπου και αναχώρησε με προορισμό το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης. Στις 17:50 η ξανθιώτικη ομάδα ξεκίνησε να επιβιβάζεται στο αεροπλάνο και λίγο αργότερα αναχώρησε για την Αθήνα. Η πτήση ήταν διάρκειας περίπου μιας ώρας κι αφού προσγειώθηκε, μεταφέρθηκε με το λεωφορείο της σε γνωστό ξενοδοχείο λίγο έξω από την Αθήνα. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε βραδινό γεύμα ενώ αύριο στις 12:00 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου και του αρχηγού Κώστα Φλίσκα για τελικό και στις 19:00 η πρώτη και τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ, μία μέρα πριν το παιχνίδι.

Διαιτητές

Ορίστηκε ο διαιτητής και οι βοηθοί του για τον τελικό κυπέλλου 2014-15. Την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ θα διευθύνει ο Μιχάλης Κουκουλάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου) με βοηθούς τους κ.κ. Ακριβό Χρήστο (ΕΠΣ Άρτας) – Αλεξέα Ηλία (ΕΠΣ Μεσσηνίας) ενώ 1ος επιπρόσθετος βοηθός θα είναι ο Ηλίας Σπάθας (ΕΠΣ Πειραιώς), 2ος ο Ανδρέας Παππάς (ΕΠΣ Αθηνών) και 4ος διαιτητής ο Λάζαρος Δημητριάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button