Ειδήσεις

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ:”Η ΠΕ Ξάνθης να ενταχθεί στο επίπεδο 1″
Εδώ και δύο μήνες περίπου το επιδημιολογικό φορτίο στην Π.Ε. Ξάνθης οδεύει προς την κανονικότητα

ΠΡΟΣ

Τον Υφυπουργό Προστασίας

του Πολίτη,

κ. Νικόλαο Χαρδαλιά

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ

Εδώ και δύο (2) μήνες περίπου το επιδημιολογικό φορτίο στην Π.Ε. Ξάνθης οδεύει προς την κανονικότητα. Ευτυχώς ελάχιστα είναι τα κρούσματα που καταγράφονται στο νομό μας αλλά δυστυχώς για την περίοδο αυτή, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, βρισκόμαστε το Επίπεδο 2 του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από την Covid-19.

Σας παρακαλούμε θερμά, εφόσον και εάν δεν υπάρχουν στοιχεία τα οποία δεν γνωρίζουμε από τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, η Π.Ε. Ξάνθης να ενταχθεί στο Επίπεδο 1 προκειμένου να μπορέσει ο επιχειρηματικός κόσμος να δώσει μάχη για τη διάσωση των εξαντλημένων και εξαθλιωμένων επιχειρήσεων του.

Κύριε Υπουργέ,

Η Ξάνθη για πέντε (5) τουλάχιστον μήνες λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου υπέστη τα πάνδεινα. Οι τρεις πυλώνες της Ξάνθης, το Καρναβάλι, το Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων (Χατζηδάκειο) και οι Γιορτές Παλιάς Πόλης, δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθούν και δεδομένου ότι οι πύλες εισόδου από τα βόρεια σύνορά μας ήταν κλειστές ολόκληρη την τουριστική περίοδο, το τουριστικό εισόδημα στην περιοχή μας ήταν μηδενικό με συνέπεια να έχει έλθει η οικονομική κατάρρευση στην περιοχή μας.

Με εκτίμηση,

Στυλιανός Μωραΐτης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button