Τρίτο Μάτι

*Μεγάλη η πτώση κατανάλωσης στα καταστήματα εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ξάνθη.

Διαρθρωτικά και όχι οικονομικά μέτρα για τους επαγγελματίες, ζητούν οι παραγωγικοί φορείς. Και περιμένουν το “ραντεβού” με το Μητσοτάκη για να του κάνουν γνωστά τα αιτήματά τους.

Πότε θα γίνει η συνάντηση;

Η ΝΔ έχει κυβερνητικό βουλευτή στην Ξάνθη για να κλείσει το ραντεβού με τον πρωθυπουργό και θα πρέπει να το επισπεύσει. Η καθυστέρηση είναι εις βάρος των επαγγελματιών.

*Πληροφορίες αναφέρουν ότι, μέχρι το τέλος του καλοκαιρού ο πρωθυπουργός θα έρθει στην Ξάνθη και θ’ ανακοινώσει μέτρα ανακούφισης για τις επιχειρήσεις.

*Κρίσιμο το εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΟΞ στη Λαμία με την “αδιάφορη” ομώνυμη ομάδα για τα play out.

Με νίκη μένει ζωντανός…

*Ρωτά ο Ανέστης Αντωνιάδης:

“Πότε προβλέπεται να έρθει ο Πρωθυπουργός που απέκλεισε όλη την Περιφέρεια μας από τα σύνορα, να μας ενημερώσει πότε ανακαλύφθηκε ότι ο Covid-19 πέρα από ιογενής είναι και ραδιενεργός και εκπέμπει και ακτινοβολία.

Μιας και από τον Προμαχώνα μπορείς να μπεις στη χώρα μας, αλλά από όλη την Α.Μ.Θ. όχι.

Αναμένω με πολύ ευλάβεια τα ευρήματα της συγκεκριμένης επιστημονικής έρευνας.”

*Μ.Τσιακίρογλου:

“η αγορά της Ξάνθης έχει ανάγκη από ιδιαίτερα διαρθρωτικά μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών της υγειονομικής κρίσης/ Κάτω από 70% η κατανάλωση στα καταστήματα εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ξάνθη”

*Πέτσας: Θέμα ημερών η δημοσιοποίηση της λίστας με τα ΜΜΕ

Θέμα ημερών είναι η δημοσιοποίηση της λίστας με τα ΜΜΕ που πήραν χρήματα από την καμπάνια Μένουμε Σπίτι, είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

*Μεγάλα πλήγματα στον περιφερειακό τύπο

“Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο περιφερειακός τύπος  είναι αρκετά και σημαντικά. Πολλά από αυτά προϋπήρχαν της κρίσης, τα περισσότερα όμως επιδεινώθηκαν με την έλευση της πανδημίας. 

Δυστυχώς, μέχρι σήμερα τα δίκαια αιτήματα μας, η υλοποίηση των οποίων θα επιφέρει ελάχιστο δημοσιονομικό κόστος αλλά παράλληλα θα δώσει βαθιά ανάσα σε πολλές δεκάδες επιχειρήσεων, δεν έχουν τύχει της ανάλογης προσοχής από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε σε δυσχερή θέση αφού, εκτός των άλλων, τα τελευταία χρόνια δεχτήκαμε μεγάλα πλήγματα και ως ελεύθεροι επαγγελματίες (φορολογία, ασφαλιστικές εισφορές κλπ.)”, τονίζουν οι ενώσεις των περιφερειακών εφημεριδων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button