Ο κόσμος και τα παιδιά της Ξάνθης στηρίζουν τις προσπάθειες του ΣΩΖΩ

Το Σάββατο το πρωί στην κεντρική πλατεία το Σωματείο Ζωοφίλων οργάνωσε ένα μπαζάαρ για να ενισχυθεί και 10 μικρά κουτάβια βρήκαν οικογένειες που τα υιοθέτησαν. Ανάμεσα σε αυτούς που υιοθέτησαν κουτάβι ήταν και η κυρία Γκιουλτζάν, η οποία ενισχύει το Σωματείο και παρ ότι δεν είναι μέλος συμπαραστέκεται στις προσπάθειες του. Υιοθέτησε ένα μικρό πανέμορφο κουτάβι.

   Το Σάββατο το πρωί στην κεντρική πλατεία το Σωματείο Ζωοφίλων οργάνωσε ένα μπαζάαρ για να ενισχυθεί και 10 μικρά κουτάβια βρήκαν οικογένειες που τα υιοθέτησαν.



   Ανάμεσα σε αυτούς που υιοθέτησαν κουτάβι ήταν και η κυρία Γκιουλτζάν, η οποία ενισχύει το Σωματείο και παρ ότι δεν είναι μέλος συμπαραστέκεται στις προσπάθειες του. Υιοθέτησε ένα μικρό πανέμορφο κουτάβι. “Είμαι η Γκιουλτζάν και παλαιότερα είχα πάρει ένα σκυλάκι και σκοτώθηκε πριν από δύο εβδομάδες. Ήρθα σήμερα να πάρω άλλο ένα σκυλάκι από την φιλοζωική και θα το έχω στην αυλή μου. Τα ζώα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχουν θετική ενέργεια και είναι αγαπησιάρικα”.


   Η κ. Γκιουλτζάν αναφέρει ότι γνωρίζει το έργο της φιλοζωικής και ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει το δύσκολο έργο της. “Γνωρίζω ότι η δραστηριότητα της φιλοζωικής εταιρείας είναι πολύ μεγάλη και στην κατεύθυνση αυτή δραστηριοποιούνται έντονα με τα αδέσποτα, την στείρωση”.


   Το μέλος του φιλοζωικού κ. Αναστασία Μιχαηλίδου αναφέρει ότι το  ΣΩΖΩ αποφάσισε το Σάββατο να πραγματοποιήσει ένα ΜΠΑΖΑΑΡ για να δώσει στις οικογένειες που το επιθυμούν τα κουταβάκια που έχουν μαζέψει. “Δεν θέλουμε να τα στέλνουμε στο κυνοκομείο γιατί πεθαίνουνε”. Σύμφωνα με την κ. Μιχαηλίδου η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και από τα 12 κουτάβια δέκα οικογένειες υιοθέτησαν από ένα.   “Έχουμε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο και από τα 12 κουταβάκια μας έμειναν μόνο δύο. Επίσης πουλάμε σήμερα για ενίσχυση του Σωματείου μπλουζάκια, κούπες, καπέλα και κάναμε δικές μας λαμπάδες και ο κόσμος μας στηρίζει. Ελπίζω την επόμενη φορά να μας στηρίξει και πάλι”.


Όσο για τις σχέσεις του ΣΩΖΩ με το νέο αντιδήμαρχο Παναγιώτη Ταρενίδη είναι άριστες και πιστεύει ότι θα λυθούν πολλά προβλήματα.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ




Σχετικά Άρθρα

Back to top button