Περιφέρεια

Επίσκεψη της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα στην Αλεξανδρούπολη

Την Αλεξανδρούπολη επισκέφτηκε η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα, στο πλαίσιο των περιοδειών της σε όλη την Ελλάδα.
 
Η Γραμματέας πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή του νοσοκομείου Ευάγγελο Ρούφο, τον Διοικητή του ΕΚΑΒ Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χάρη Λώτη, τον Πρόεδρο του Σωματείου Υπαλλήλων Κρατικών Νοσοκομείων Έβρου Ευάγγελο Ναλμπάντη και το μέλος ΔΣ Παύλο Ελευθεριάδη.
 
Η κα Συρεγγέλα δήλωσε ότι «αυτή την τετραετία θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην υγεία» και πως «τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης προχωρούν σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης».
 
Κατόπιν, μετέβη στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης, όπου συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου και της έγινε παρουσίαση τόσο των οικονομικών αποτελεσμάτων του Οργανισμού, όσο και των ευρύτερων λειτουργιών του λιμανιού.
 
Στη συνέχεια, επισκέφτηκε τη βραβευμένη από το CERN με το Χρυσό Βραβείο Βιομηχανίας εταιρεία PRISMA Electronics, η οποία δραστηριοποιείται στην υψηλή τεχνολογία και έχει υπογράψει με τη NAVAL GROUP συμφωνία συνεργασίας για το κατασκευαστικό έργο των φρεγατών Belharra που θα παραδοθούν στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.
Κατά την επίσκεψή της στα γραφεία της εταιρείας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΔΣ Γιώργο Γιορδαμλή και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας Δήμητρα Μαρίνα Γιορδαμλή, η οποία και έκανε παρουσίαση των δραστηριοτήτων της εταιρείας.
 
Στο Δημαρχείο της πόλης η κα Συρεγγέλα συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ιωάννη Ζαμπούκη και τον Αντιδήμαρχο Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρη Κολγιώνη και ενημερώθηκε για τα εν εξελίξει ζητήματα που αφορούν τις πρόσφατες πυρκαγιές και την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.
 
Αργότερα, είχε συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονία και Θράκης με τον Περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Παναγιώτη Χαλβατζή. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αναπτυξιακή πορεία και τις προοπτικές της Περιφέρειας, καθώς και σε ευρύτερα θέματα της περιοχής.
 
Η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε, επίσης, με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο Β΄, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί κατά την περίοδο που διετέλεσε Υφυπουργός αρμόδια για θέματα Ισότητας. Η συζήτησή τους στράφηκε κυρίως γύρω από το ευαίσθητο ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας.
 
Στη συνέχεια, η κα Συρεγγέλα βρέθηκε στα γραφεία της ΔΕΕΠ Έβρου όπου συνομίλησε με τα μέλη της ΔΕΕΠ για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης και Βουλευτής Κοζάνης, Στάθης Κωνσταντινίδης. Η Γραμματέας της ΠΕ ανέφερε στην ομιλία της ότι «η αναπτυξιακή πορεία του νομού θα συνεχιστεί» και πως «ο Πρωθυπουργός έχει ψηλά στην ατζέντα του τον Έβρο και για αυτό επέλεξε στις πρόσφατες εθνικές εκλογές να είναι υποψήφιος στο νομό». Επιπρόσθετα ανέφερε πως «όλα τα μέλη της ΝΔ πρέπει να είναι πάνω από τα προβλήματα των πολιτών», επισημαίνοντας «οι πόρτες του κόμματος είναι ανοιχτές για όλες και όλους».
 
Ολοκληρώνοντας την περιοδεία της στην Αλεξανδρούπολη, η Γραμματέας συναντήθηκε με μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ και συζήτησε μαζί τους για θέματα που απασχολούν τη νεολαία της περιοχής, αλλά και για τις μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Παιδεία.
 
Σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας της, την κα Συρεγγέλα συνόδευσαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Έβρου Πολυζώης Παρασκευόπουλος, τα μέλη της ΠΕ του κόμματος Έμυ Κασιμάτη και Σπύρος Μιχαλόπουλος, καθώς και μέλη της ΔΕΕΠ.


 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button