Ειδήσεις

Συνεργείο της ΔΕΥΑΞ αποκατέστησε μεγάλη βλάβη του δικτύου στην οδό Παπαφλέσσα
Η αναβάθμιση των υπηρεσιών που απολαμβάνει ο πολίτης δεν οφείλεται στην πολιτική παρέμβαση αλλά στο φιλότιμο των εργαζομένων.....όσων έχουν!!!

Σήμερα Κυριακή και πάλι τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Ξάνθης αποκατέστησαν μεγάλη βλάβη του δικτύου στην οδό Παπαφλέσσα. Αψηφώντας βροχή και κακές καιρικές συνθήκες, σε σύντομο χρονικό διάστημα (1 ώρα) επανέφεραν την κανονική λειτουργία στην υδροδότηση της πόλης

Γράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης στο facebook:

και τα καλά να λέγονται!
…………η αναβάθμιση των υπηρεσιών που απολαμβάνει ο πολίτης δεν οφείλεται στην πολιτική παρέμβαση αλλά στο φιλότιμο των εργαζομένων…..όσων έχουν!!!
Είναι κ κάποιοι που δεν σταματούν ποτέ!!! Οι υδραυλικοί της ΔΕΥΑΞ είναι το μόνο τμήμα υπηρεσίας του δήμου που εργάζεται 365 ημέρες τον χρόνο κ 24 ώρες την ημέρα κ αυτό είναι μια πραγματικότητα χωρίς προϋποθέσεις! Αναλαμβάνοντας για τον λόγο αυτό ,να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες καταστάσεις κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Τα τελευταία 15 χρόνια δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική παρέμβαση για την σωστή επάνδρωση του τμήματος και οι μνημονιακές υποχρεώσεις δεν άφησαν περιθώρια για προσλήψεις! Σήμερα ο μέσος όρος ηλικίας του τμήματος είναι τα 40+ έτη κ ο αριθμός (7) του μειώνεται συνεχώς λόγω συνταξιοδοτήσεων με αποτέλεσμα ο καθένας να εργάζεται 2 έως κ 3 Σαββατοκύριακα το μήνα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button