Αγώνας Σπόρ

Εύκολη νίκη του ΑΟΞ

Με 6-0 επικράτησε ο ΑΟΞ της δευτερης ομάδας του ΑΟ Βιστωνίδας για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ ΕΠΣ Ξάνθης. Η ομάδα μας πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα ( έχει κάνει ήδη το ρεπό της ) και συνεχίζει την πορεία της με μοναδικό στόχο την άνοδο στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΞ

Τερματοφύλακας ο Αραμπατζής, στα στόπερ οι Μοσχίδης και Καρακάσης Βαγγέλης, άκρα άμυνας οι Μαλαδένης Μιχάλης και Κιαχίδης , εξάρι ο Φλώρος με τους Βαγγέλη Μαλαδένη και Τάσο Καρακάση μπροστά του ως κεντρικούς , εξτρέμ οι Αποστολίδης και Λαζαρίδης με σέντερ-φορ τον Μελισσόπουλο.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 3′ ο Λαζαρίδης σουτάρει η μπάλα λίγο άουτ. Στο 4′ νέα προσπάθεια του Λαζαρίδη, σουτ και η μπάλα στο δοκάρι. Στο 11′ μετά από ένα δεκάλεπτο πίεσης, ο Μελισσόπουλος πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή κάνει το σουτ και “γράφει” το 1-0 για τον ΑΟΞ.

Στο 15′ σέντρα του Κιαχίδη, ο Μοσχίδης την κεφαλιά…η μπάλα πήγε μεν άουτ αλλά ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Βιστωνίδας Πιτσόλη και 2-0 ο Λαζαρίδης στο 17′ με εκτέλεση πέναλτι.

Στο 19′ σέντρα του Κιαχίδη, “καρφωτή” κεφαλιά Μελισσόπουλου και βγάζει σωτήρια ο Πιτσόλης. Στο 22′ ο Βαγγέλης Μαλαδένης με ωραία ατομική προσπάθεια κάνει το 3-0. Στο 23′ ο Αποστολίδης σουτάρει και μπλοκάρει την μπάλα ο Πιτσόλης.

Στο 30′ η ωραίοτερη προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου. Αποστολίδης για τον Μιχάλη Μαλαδένη που κάνει το overlap, παράλληλη αυτός για τον Κιαχίδη, “σπάει” για τον Μελισσόπουλο, σουτ αυτός και 4-0.

Στο 35′ ο Αποστολίδης όμορφα κάνει την ατομική, σουτάρει και λίγο άουτ. Στο 37′ ο Μελισσόπουλος παίρνει μπάλα, βάζει πλάτη τον αμυντικό, τελειώνει την φάση , 5-0.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 36′ ο Ανηπαρόπουλος στην θέση του Μαλαδένη ΜΙχάλη, ο Κρυστάλλης στη θέση του Φλώρου και ο Μπουρλόγλου στην θέση του Μελισσόπουλου και ο Φικρή στη θέση του Μαλαδένη, το σχήμα δεν άλλαξε.

Στο 52′ ο Λαζαρίδης σούταρε, λίγο άουτ. Στο 56′ ο Μπουρλόγλου με ωραία ατομική προσπάθεια άδειασε τους αμυντικούς και με σουτ έκανε το 6-0.

Στο 63′ ο Λαζαρίδης έξω, Ραφαήλ Μαλαδένης μέσα.

Στο 70′ σουτ του Αποστολίδη, βγάζει ο Πιτσόλης, νέο σουτ του Μπουρλόγλου , άουτ η μπάλα.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button