Αγώνας Σπόρ

Τρίτη νίκη στα φιλικά

Την Τρίτη (30/7) το απόγευμα στο Pravets η Xanthi FC αντιμετώπισε τη Νέα Σαλαμίνα, στο τρίτο φιλικό της στη Βουλγαρία. Μετά το 1-0 επί της Hapoel και το 3-1 επί της ΕΝ Παραλιμνίου, οι παίκτες του Κίκο Ραμίρεθ νίκησαν με ανατροπή την κυπριακή ομάδα με σκορ 2-1.

Το τεχνικό επιτελείο έβγαλε τα συμπεράσματά του στο χρόνο συμμετοχής που έδωσαν στους ποδοσφαιριστές τους, ενώ την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί το τελευταίο φιλικό στο β’ στάδιο της προετοιμασίας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Η ξανθιώτικη ομάδα είχε καλή στιγμή στο α’ μέρος με τον Στάρτζεον κι ένα ακυρωθέν γκολ του Μπαριέντος (off side), ενώ Σάο Μπέντο και Αμπαντ είχαν από μια απόκρουση στις τελικές ευκαιρίες της Σαλαμίνας. Στο 62′ το σουτ του Πολέττο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας ενώ στο 75′ ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι παρά τις διαμαρτυρίες των τυπικά γηπεδούχων, με τον Κιγκσλει να ευστοχεί κάνοντας το 0-1. Στο 80′ ο Λισγάρας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 88′ το σουτ του Πολέττο δεν είχε ευτυχή κατάληξη αλλά στο 90′ ο Γκαργκαλατζίδης ανατράπηκε στην περιοχή και ο ίδιος με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 2-1.

XANTHI FC: Σάο Μπέντο (46′ Αμπαντ), Ντίρεσταμ (46′ Σόσα), Μπαξεβανίδης (65′ Φασίδης), Μαλεζάς (46′ Λισγάρας), Καρασαλίδης, Ντε Λούκας (70′ Θυμιάνης), Μπαριέντος (46′ Καμαρά), Κοβάσεβιτς (80′ Φάκκης), Ρενέλα (30′ Γκαργκαλατζίδης), Στάρτζεον (60′ Πολέττο), Τζουρίτσκοβιτς (54′ Ντε Αμορίμ).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button