Το τρίτο μάτι

Σχετικά με την κλοπή που έλαβε χώρα σε άγνωστο χρόνο, στις λουτρικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αβδήρων στην Ποταμιά Ξάνθης και καταγγέλθηκε από εκπρόσωπο του Δήμου την 12-06-2008, στα πλαίσια της προανάκρισης που διενεργεί το Αστυν/κό Τμήμα Γενισέας, από Γ.Ε.Ε της Αστυνομικής διεύθυνσης Ξάνθης λήφθηκαν από το χώρο αξιοποιήσιμα αποτυπώματα, τα οποία από την αρμόδια Υπηρεσία της Υ.Ε.Ε Βορείου Ελλάδος, ταυτοποιήθηκαν με συγκεκριμένο άτομο. Η προανάκριση για τη διαλεύκανση του αδικήματος συνεχίζεται.

*Σχετικά με την κλοπή που έλαβε χώρα σε άγνωστο χρόνο, στις λουτρικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αβδήρων στην Ποταμιά Ξάνθης και καταγγέλθηκε από εκπρόσωπο του Δήμου την 12-06-2008, στα πλαίσια της προανάκρισης που διενεργεί το Αστυν/κό Τμήμα Γενισέας, από Γ.Ε.Ε της Αστυνομικής διεύθυνσης Ξάνθης λήφθηκαν από το χώρο αξιοποιήσιμα αποτυπώματα, τα οποία από την αρμόδια Υπηρεσία της Υ.Ε.Ε Βορείου Ελλάδος, ταυτοποιήθηκαν με συγκεκριμένο άτομο.


Η προανάκριση για τη διαλεύκανση του αδικήματος συνεχίζεται.


 



*Την Τετάρτη και ώρα 10.00′ στη Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας συνελήφθη 29χρονος κάτοικος Ξάνθης διότι σε νομότυπη έρευνα στην οικία του, βρέθηκε να καλλιεργεί οκτώ (8) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 35 έως 90 εκατοστά, καθώς επίσης ανευρέθησαν και 24,2 γρ. φύλλα κάνναβης αποξηραμένα, τα οποία ο δράστης είχε αποκόψει από τα δενδρύλλια.


Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο δράστης με τη σχηματισθείσα δικογραφία αποσταλεί αρμοδίως.


 


*Με αφορμή δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας ότι ατόνησε το μέτρο επιβολής προστίμου σε άτομα τα οποία οδηγούν δίκυκλα μοτοποδήλατα και μοτοσικλέτες χωρίς να φέρουν προστατευτικό κράνος, η αστυνομικη διεύθυνση Ξάνθης παραθέτει τα παρακάτω στοιχεία κατά μήνα από την αρχή του έτους 2008, από τα οποία προκύπτει ότι όχι μόνον δεν ατόνησε η εφαρμογή του μέτρου, αλλά τουναντίον παρουσιάζεται αυξητική τάση ως προς την βεβαίωση της συγκεκριμένης παράβασης.


Οσον αφορά τους γνωστούς “πακετάδες”, οι οποίοι πράγματι αποτελούν κίνδυνο τόσο για τους εαυτούς τους, όσον και για τους λοιπούς χρησιμοποιούντες την οδό οδηγούς, με τους απότομους ελιγμούς τους – προσπεράσεις που είναι αιτία πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, η υπηρεσία έχει συγκροτήσει συνεργεία για την κατηγορία αυτή των παραβατών και εφαρμογή των νομίμων εις βάρος τους.


ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ  27


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ  20


ΜΑΡΤΙΟΣ  42


ΑΠΡΙΛΙΟΣ  53


ΜΑΪΟΣ 81


Σχετικά Άρθρα

Back to top button