*Εκπληξη από το δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη για τη θέση του γενικού γραμματέα στο Δήμο Ξάνθης.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, θα είναι νέα ξανθιώτισσα επιστήμονας η γεν.γραμματέας του Δήμου Ξάνθης. Και ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του νυν δημάρχου Ξάνθης

Σύμφωνα με τα ισχύοντα, ο γενικός γραμματέας ευθύνεται έναντι των πολιτικών οργάνων του δήμου, και ιδιαίτερα έναντι του δημάρχου, για την κανονική λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου, προγραμματίζοντας, οργανώνοντας, συντονίζοντας και ελέγχοντας τις επιμέρους δραστηριότητες των υπηρεσιών, σύμφωνα με τις αρμοδιότητες που του έχουν χορηγηθεί, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται με αποδοτικό τρόπο η αποτελεσματικότητα της δράσης με βάση τα προγράμματα που αποφασίζει εκάστοτε η δημοτική αρχή.

Ο γενικός γραμματέας προΐσταται αμέσως μετά το δήμαρχο όλων των υπηρεσιών του δήμου και προσυπογράφει τα από το δήμαρχο υπογραφόμενα έγγραφα. Είναι μετακλητός υπάλληλος, που διορίζεται και απολύεται από το δήμαρχο και καταλαμβάνει θέση του ΟΕΥ του οικείου δήμου. Υπόκειται διοικητικά και ιεραρχικά στο δήμαρχο. Η διοίκηση των υπηρεσιών του δήμου ασκείται από το γενικό γραμματέα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που του εκχωρεί ο δήμαρχος με απόφαση του.

*Εχει 10 ημέρες που γράψαμε για τη συναυλία του Ηλία Βρετού στην Ξάνθη με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρικη πλατεία.

Η είδηση επιβεβαιώνεται…

 

*Πραξιτέλους, 11.45, Πέμπτης

Περπατάμε με το φως του κινητού!

Μπαίνουν νέες λάμπες led, φωτιστικά Πραξιτέλους -Ηλιουπολεως (σημαντικο έργο Δημαρχοπουλου που υλοποιείται τώρα)

Ξηλώνουν όλα τα φωτιστικά με τους ιστούς και δεν έχει ρεύμα.

Σε 8-10 μέρες θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Μεχρι τοτε να προσέχετε και να έχετε φακούς μαζί σας. Υπομονή…