Εκδηλώσεις

ΤHRACE NEGOTIATION TOURNAMENT 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 4ος Διαγωνισμός Διαπραγμάτευσης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στις 13 και 14 Απριλίου, στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης “Μάνος Χατζιδάκις”, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, κ. Μιχάλη Τσέπελη.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Xanthi TechLab του Δήμου Ξάνθης και το SDGs DUTH Hub, UN Sustainable Development Solutions Network – Youth Initiative, με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Επιχειρηματικής Καινοτομίας, Δημιουργικότητας και Ανταγωνιστικότητας (BICC) του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Πρόκειται για τον 1ο καινοτόμο διαγωνισμό αυτού του επιπέδου που πραγματοποιείται  στη Βόρεια Ελλάδα, με κορυφαίους μέντορες και ειδικούς στον τομέα της διαπραγμάτευσης και της διαχείρισης.

Από τις περίπου 30 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, 8 πέρασαν στην δια ζώσης ημιτελική φάση, από όπου προέκυψαν οι δύο φιναλίστ του τελικού. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 6 διαδικτυακά και 2 δια ζώσης εργαστήρια, με καθηγητές και ειδικούς στα soft skills και τις διαπραγματεύσεις.

Αναλυτικά, οι εισηγητές ήταν:

  • Νικόλαος Παπαναστασόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Δ.Π.Θ.: Διαχείριση Κρίσεων
  • Γεώργιος Θερίου, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Δ.Π.Θ.: PublicSpeaking
  • Σταύρος Βουρλούμης, Καθηγητής στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών: Περί Διαπραγματεύσεων
  • Δημήτρης Γιαννακούδης, Υποψήφιος Διδάκτορας Α.Π.Θ., Υπεύθυνος του Xanthi TechLab, Co-Founder TNT: Η Τέχνη της Διαπραγμάτευσης
  • Mercury Negotiation Academy,: Negotiation Skills Toolkit: Οδηγός Επιτυχίας από την ΜΝΑ
  • Αντώνιος Πρίφτι, Μηχανικός Περιβάλλοντος, MSc, Co-Founder TNT: Training – Διαχείριση Συγκρούσεων
  • Θεράπων Φάκας, Life Coach: Ποια η Διαπραγμάτευση που θα Αλλάξει τη Ζωή Σου
  • MIMEC-Mining and Metallurgical Engineering Community: Workshop για Critical Thinking – ΚριτικήΣκέψη

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται σε όλους τους community partners: IEEE, EESTEC Lc Xanthi, Mercury Negotiation Academy, MIMEC-Mining and Metallurgical Engineering Community, SDG Student DUTH Hub, Best Thessaloniki, Θ.Α.Ρ.Σ.Υ.Ν., ΒΕΑΝ- Beyond Earth Aristotle Missions.

Ειδικές ευχαριστίες οφείλονται στο ΙΕΚ Δέλτα 360 Ξάνθης για την επιμέλεια του μπουφέ, στην εταιρεία Fagi, καθώς και σε όλους τους εθελοντές και τους συμμετέχοντες, που ήρθαν από μακριά για να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button