Η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και Επιτροπή Διαχείρισης του Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι», θα θέλανε να ευχαριστήσουν όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης «94 χρόνια απ’ την γέννηση του Μάνου…» που πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2019, στο Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης. Το σπίτι που γεννήθηκε ο Μάνος, γέμισε παιδικές φωνές, ζωγραφιές, παραμύθια, διαδραστικά παιχνίδια και πολλή μουσική. Πολλά ευχαριστώ:

1. Στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης για την υποστήριξη στη συμμετοχή των σχολείων στις εκδηλώσεις.
2. Στo ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ΑΜΘ και στην κα. Άννα Αφεντουλίδου για τη πολύτιμη συμβολή της.
3. Στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης, και τις καθηγήτριες, κ.κ. Τακούτσικου Μαρία, Γκουγκούλη Ευαγγελία και Μαμούση Κάλη και φυσικά τους μαθητές, για τα εκπληκτικά μουσικά σύνολα.
4. Στους υπέροχους εμψυχωτές μας, Βασιλική Στρώλη, Κωνσταντίνο Καβανόζη, Δημήτρη Μπουζάρα, Ξανθίππη Αναστασιάδου, Χριστίνα Αυγερίδη, Άκη Ουλκέρογλου, Ευγενία Θεοδοσιάδου.
5. Στον Χάρη Ξυλά και τους μαθητές του
6. Στον Αντώνη Μουσαδέ και τους μαθητές της σχολής του
7. Στον κ. Σταύρο Ράικο και τους μαθητές της ΣΤ΄τάξης του 5ου Δημ. Σχολείου Ξάνθης
Ειδική αναφορά και ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης, τα ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΠΑΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑ και τους ΑΦΟΙ ΚΑΡΠΟΥΖΗ ΟΕ (Εστιατόριο Βίων) για τη προσφορά των προϊόντων τους.

Τα δεύτερα γενέθλια του Μάνου, στο σπίτι που γεννήθηκε, 94 χρόνια μετά τη γέννηση του, στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία.