ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

*Σε ικανοποιητικούς ρυθμούς κινήθηκε η αγορά της Ξάνθης. Η μεγαλύτερη κίνηση σημειώθηκε το τελευταίο τριήμερο Σάββατο, Κυριακή και την παραμονή των Χριστουγέννων, τη Δευτέρα.

*Σε ικανοποιητικούς ρυθμούς κινήθηκε η αγορά της Ξάνθης.


Η μεγαλύτερη κίνηση σημειώθηκε το τελευταίο τριήμερο Σάββατο, Κυριακή και την παραμονή των Χριστουγέννων, τη Δευτέρα.


Μάλιστα και ο καλός καιρός βοήθησε πολύ, στο να βγουν οι καταναλωτές και να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους από τα καταστήματα της Ξάνθης.


Υπήρχε υπερεπάρκεια αγαθών και τιμές για όλα τα βαλάντια.


 


*Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση στην αγορά της Ξάνθης της Κυριακή που μας πέρασε.


Οι καταναλωτές είδαν θετικά την κίνηση οι καταστηματάρχες να ανοίξουν τα μαγαζιά τους την προτελευταια Κυριακή του χρόνου.


Και το βέβαιο είναι πώς αν άνοιγαν τα καταστήματα και την τελευταία Κυριακή, δηλαδή μεθαύριο, τα ταμεία των επαγγελματιών της Ξάνθης θα γέμιζαν, αφού πολλοί είναι οι καταναλωτές που επιμένουν να κάνουν τις αγορές τους στο παρά πέντε.


Αφήστε που και η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σου προκαλεί και την ανάλογη διάθεση, πόσο μάλλον όταν είναι Κυριακή και δεν έχεις δουλειά.


 



*Αρκετοί Ξανθιώτες ήταν οι τυχεροί, που μπόρεσαν αυτά τα Χριστούγεννα να τα περάσουν εκτός των τειχών της πόλης.


Επέλεξαν τουριστικούς προορισμούς, με χιονισμένα τοπία και εορταστική ατμόσφαιρα, τόσο μέσα στην Ελλάδα, όπως σε κάποια χιονοδρομικά κέντρα, όσο και στο εξωτερικό, όπως Βιέννη και Λονδίνο. Τα τουριστικά γραφεία είχαν αρκετή κίνηση. 


Αυξημένη ωστόσο ήταν η κίνηση και στην πόλη μας, καθώς πολλοί ήταν οι επισκέπτες από άλλα μέρη της χώρας μας που θέλησαν να κάνουν Χριστούγεννα στο νομό Ξάνθης και να γευτούν τις δικές μας  φυσικές ομορφιές  και τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα εδέσματα.


 



*Κοντά στα μοναχικά άτομα, αλλά και στα άτομα που για λόγους υγείας πέρασαν τούτα τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο, βρέθηκαν οι αρχές του τόπου, τούτες τις ημέρες.


Μέσα από μια συμβολική κίνηση θέλησαν να δείξουν ότι βρίσκονται στο πλευρό τους και να τους κάνουν να αισθανθούν καλύτερα.


 


*Επί ποδός ήταν το διήμερο της αργίας των Χριστουγέννων, αλλά και όλες τις προηγούμενες ημέρες, αλλά θα είναι και αυτές που θα ακολουθήσουν, οι άντρες της Τροχαίας Ξάνθης, για τη διευκόλυνση των εκδρομέων και την πρόληψη των ατυχημάτων.


Δυστυχώς και αυτή τη φορά δεν έλειψαν τα τροχαία ατυχήματα, καθώς δεν είναι μόνο στο χέρι των τροχονόμων, αλλά και των οδηγών, οι οποίοι φαίνεται να μην ακολουθούν την συμβουλή όταν έχουν πιει να μην πιάνουν τιμόνι στα χέρια τους.        


  

Σχετικά Άρθρα

Back to top button