Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ “PUMPERS”

Είπε ο προπονητής μετά τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ, σε ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν :

    Είπε ο προπονητής μετά τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ –  SKODA ΞΑΝΘΗ, σε ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν : 


1. Ο Αι Βασίλης να του φέρει “pumpers” Για ποιους εννοούσε; Για αυτούς που είπε ο ποδοσφαιριστής ΖΗΚΟΣ;


2. Μπορεί εγώ να βρισκόμουν σε άλλο γήπεδο. 



Επειδή ο προπονητής την εικόνα δεν μπορεί να την αλλάξει, η εικόνα λοιπόν και τα κανάλια έδειξαν : 


1. Oφ σάιντ το 1ο γκολ του Ολυμπιακού


2. Φάουλ το 2ο γκολ του Ολυμπιακού


3. Λάθος το πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού


4. Λάθος υπόδειξη οφ σάιντ στον RADZINSKI που έβγαινε μόνος απέναντι στον Νικοπολίδη


Μετά από αυτά ας απαντήσει ο προπονητής 


Α. Τα “pumpers” του Aι Βασίλη, ποιον θα έχουν αυτή τη φορά παραλήπτη;


Β. Τον επιβεβαιώνουμε, είναι σωστός ο προπονητής στην απάντησή του, όντως βρισκόταν σε άλλο γήπεδο 


 


ΥΓ. Και για να μην δουλεύουμε τον κόσμο, το υλικό σε χρήμα και σε αξία που έχει σήμερα ο Ολυμπιακός (Αι Βασίλης-Κόκκαλης), είναι το καλύτερο της ιστορίας του και με πολύ μεγάλη διαφορά καλύτερο από αυτό των μεγάλων Ελληνικών ομάδων.


Αυτή είναι η πραγματικότητα.


Χάσαμε με τα περισσότερα και σημαντικότερα λάθη εις βάρος μας όπως έδειξαν η εικόνα και τα κανάλια, αλλά πολλά συγχαρητήρια στον διαιτητή γιατί πειστήκαμε ότι προσπάθησε να παίξει στα ίσα το παιχνίδι και να μοιράσει την δικαιοσύνη. 


 



                      ΑΠΩΛΕΙΕΣ


    Πέρα από την βαθμολογική απώλεια που είχε ο αγώνας στο Καραισκάκη υπήρχαν και αγωνιστικές απώλειες για την SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς 3 ποδοσφαιριστές αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να απουσιάσουν από τους επόμενους αγώνες.


    Ο λόγος για τους Γιάννη Παπαδημητρίου που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από 2 αγώνες και τους Σταύρο Λαμπριάκο και Ντιέγκο Κιντάνα που έφτασαν τις 4 και θα απουσιάσουν από 1 παιχνίδι. 


    Αναλυτικά οι αγώνες που θα απουσιάσουν οι παραπάνω ποδοσφαιριστές έχουν ως εξής: 


1. Γιάννης Παπαδημητρίου από τους αγώνες Αστέρα Τρίπολης-SKODA ΞΑΝΘΗ και SKODA ΞΑΝΘΗ-Βέροια που είναι προγραμματισμένοι για τις 20.01.08 και 26.01.08.


2. Σταύρος Λαμπριάκος από τον αγώνα ΠΑΟΚ-SKODA ΞΑΝΘΗ που είναι προγραμματισμένος για τις 13.01.08.


3. Ντιέγκο Κιντάνα από τον αγώνα Αστέρα Τρίπολης-SKODA ΞΑΝΘΗ που είναι προγραμματισμένος για τις 20.01.08. 


 



ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ


ΓΙΑ ΤΟ 2008


    **Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 2 χρόνων με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Marius Mitu. 



Ο Mitu, 31 ετών (10/9/1976) γεννήθηκε στο Βουκουρέστι και εχει ύψος 1,79.  Ξεκίνησε την καριέρα του στα τσικό της Steaua όπου και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο ποδόσφαιρο (1994-96). Έκτοτε αγωνίστηκε στις Chindia Targoviste, Farul Constanta, Rocar Bucuresti, Universitatea Craiova, RWDM, Lierse, Anderlecht και Metalurh Donetsk με την οποία είχε φέτος 10 αγώνες σκοράροντας μια φορά. 


Τον Φεβρουάριο του 2006 η Anderlecht τερμάτισε το συμβόλαιό του καθώς το όνομά του είχε συνδεθεί με υπόθεση στημένων αγώνων όσο αυτός αγωνιζόταν για λογαριασμό της Lierge. Ο παίκτης θα έλθει ως ελεύθερος καθώς το συμβόλαιό του με την Ουκρανική ομάδα λήγει.   



** Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 5 χρόνων με τον ποδοσφαιριστή Sebastian Penco. 


 



  ΚΑΙ Ο Τζιωρτζόπουλος ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ


 Ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος είναι η 2η μεταγραφή της SKODA ΞΑΝΘΗ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακού – SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώθηκε η μεταγραφή του. Ο έμπειρος αμυντικός προπονήθηκε την Κυριακή με τους νέους συμπαίχτες του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς ποδοσφαιριστές που γνωρίζει από προηγούμενες ομάδες ή από τις αναμετρήσεις του Ελληνικού πρωταθλήματος . 


Μετά την προπόνηση ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος μιλώντας στο skodaxanthifc.gr πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις:


Χαίρομαι που θα ήρθα σε μια οργανωμένη ομάδα όπως η SKODA ΞΑΝΘΗ.


Γνωρίζω αρκετά παιδιά από προηγούμενες ομάδες όπου είχαμε αγωνιστεί ενώ με αρκετούς έχω βρεθεί αντιμέτωπους στα παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος.


 Θέλω να βοηθήσω με τις δυνάμεις μου να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία η SKODA ΞΑΝΘΗ και να πάρει την θέση που τις αξίζει. Τα υπόλοιπα πρέπει να τα κάνουμε στο γήπεδο και να ακούσουμε τις εντολές του προπονητή μας . 


Ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από το Κερατσίνι την περίοδο 1997-98 και ένα χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Στην συνέχεια αγωνίστηκε με τον Ηρακλή και στην συνέχεια ξανά στον Ολυμπιακό. Το 2002 τον βρίσκει στον Ακράτητο και μετά στον Πανιώνιο. Το 2004 και για δύο χρόνια αγωνίζεται στην ΑΕΚ ενώ τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Ομόνοια της Κύπρου. Συνολικά έχει 110 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας ενώ έχει αγωνιστεί και σε παιχνίδια του Τσάμπιονς Λίγκ και του Ουέφα. 


 


 


     Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς μετά την 1,5 μέρα που είχαν για να απολαύσουν με την οικογένεια και τα αγαπημένα τους πρόσωπα την αλλαγή του χρόνου η 2η μέρα του χρόνου περιείχε προπόνηση καθώς την Κυριακή υπάρχει το κρίσιμο παιχνίδι με τον Εργοτέλη για την τελευταία αγωνιστικής του 1ου γύρου της Super League. Παράλληλα είναι το 1ο παιχνίδι για το 2008 και όλοι θέλουν η χρονιά να ξεκινήσει όσο το δυνατόν καλύτερα για να είναι ανάλογη και η συνέχεια. 


Η βαθμολογική θέση του Εργοτέλη δεν έχει επηρεάσει καθόλου τους ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς γνωρίζουν πως πρόκειται για ένα αξιόλογο σύνολο. Το παραπάνω τόνισε και ο προπονητής Νίκος Κεχαγιάς που με τις ευχές του επισήμανε πως θα πρέπει να προσέξουν για να πάρουν τους βαθμούς της νίκης. 


Η διακοπή των καθημερινών προπονήσεων βοήθησε και τους τραυματίες της ομάδας να αναρρώσουν και έτσι ο Θανάσης Κωστούλας μαζί με τον Σπύρο Βάλλα (ένοιωθε κάποιες ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο) πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίχτες τους. Μια εξέλιξη οπωσδήποτε ευχάριστη για το τεχνικό επιτελείο που βλέπει πως μέχρι στιγμής το σύνολο των ποδοσφαιριστών είναι σε πολύ καλή κατάσταση. 


     Παράλληλα στις προπονήσεις συμμετέχουν και τα 3 από τα 4 μεταγραφικά αποκτήματα της SKODA ΞΑΝΘΗ που έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς.


Οι άνθρωποι της SKODA ΞΑΝΘΗ έχουν ήδη ξεκινήσει τις εργασίες έτσι ώστε να έρθει το διεθνής πιστοποιητικό (μπλε κάρτα) των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών έτσι ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια. Υπάρχει αισιοδοξία πως τα δελτία τους θα είναι έτοιμα αλλά από εκεί και πέρα υπάρχει και ο αγωνιστικός τομέας και το αν θα είναι έτοιμοι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. 


    Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Γ. Ζολώτας (Θεσ/νίκης)


ΒΟΗΘΟΙ: Λ. Βασιλειάδης (Θεσ/νίκης), Α. Θανασακούδης (Θεσ/νίκης)


4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θ. Γκαϊτατζής (Δράμας)


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Χ. Κολοκυθάς (Αθηνών)


Σχετικά Άρθρα

Back to top button