Με επιτυχία στέφτηκε η «2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Οικοτεχνίας», που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Α.Ο. Ξάνθης από την Κυριακή 01 έως και την Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2019.

Συγχαίρουμε τους εκθέτες που συμμετείχαν, για την ποιότητα των προϊόντων τους και την άψογη συνεργασία.
Οι χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν, να δοκιμάσουν και να αγοράσουν τα ποιοτικά προϊόντα του τόπου μας.

Ο τόπος μας είναι χαρισματικός και διαθέτει πλούτο που δυστυχώς μέχρι και πέρυσι ήταν εντελώς «αχαρτογράφητος». Το Επιμελητήριο Ξάνθης ανέλαβε να χαρτογραφήσει, να αναδείξει και να προβάλει όλα αυτά τα προϊόντα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτός ο πλούτος μπορεί να αναδειχθεί με συνεχείς πρωτοβουλίες από όλους τους φορείς και να πάρει επιτέλους την «προστιθέμενη» αξία που του αναλογεί.

Αυτός ο πλούτος μπορεί να φέρει νέες θέσεις εργασίας και να κρατήσει στον τόπο μας εκατοντάδες νέους μορφωμένους ανθρώπους που μέχρι σήμερα, δυστυχώς, βρίσκουν ως διέξοδο να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό.

Το Επιμελητήριο Ξάνθης θα επιδιώξει την συνεργασία όλων των φορέων και θα ενισχύσει τον αγώνα για την ανάδειξη αυτού του πλούτου με διάφορες δράσεις προβολής και εκθέσεις, σεμινάρια marketing κ.ά.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την Διεύθυνση της ΣΕΚΕ Α.Ε. που στηρίζει όλες αυτές τις προσπάθειες ανάδειξης του τοπικού πλούτου, τους συναδέλφους συμβούλους της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης που μαζί με τους υπαλλήλους του Επιμελητηρίου Ξάνθης στήριξαν με θέρμη την 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Οικοτεχνίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ