Εβδομάδα παρουσίασης συνδυασμών και έπεται συνέχεια….

Το προεκλογικό κλίμα έχει ζεστάνει για τα καλά και ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων πιο εντατικός. Μόλις τέσσερις μέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο και οι επικεφαλής των συνδυασμών, όσοι δεν έχουν κατασταλάξει στην τελική ομάδα βρίσκονται στο ζενίθ των διεργασιών τους. Όσο για τους υπόλοιπους που είναι καθόλα έτοιμοι ετοιμάζονται για την επίσημη παρουσίαση των ψηφοδελτίων τους. Έτσι σήμερα Τετάρτη παρουσιάζει το ανανεωμένο ψηφοδέλτιό του ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης στις οκτώ το βράδυ και την Παρασκευή στο Εύλαλο ο Δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου το δικό το συνδυασμό, τη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου.

 Το προεκλογικό κλίμα έχει ζεστάνει για τα καλά και ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων πιο εντατικός.


 Μόλις τέσσερις μέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο και οι επικεφαλής των συνδυασμών, όσοι δεν έχουν κατασταλάξει στην τελική ομάδα βρίσκονται στο ζενίθ των διεργασιών τους.


 Όσο για τους υπόλοιπους που είναι καθόλα έτοιμοι ετοιμάζονται για την επίσημη παρουσίαση των ψηφοδελτίων τους. Έτσι  σήμερα  Τετάρτη παρουσιάζει το ανανεωμένο ψηφοδέλτιό του ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης στις οκτώ το βράδυ και την Παρασκευή στο Εύλαλο ο Δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου το δικό το συνδυασμό, τη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου.


 Την Κυριακή ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης του συνδυασμού ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Φώτης Καραλίδης  στις δώδεκα το μεσημέρι θα παρουσιάσει και εκείνος με τη σειρά του το ψηφοδέλτιο της περιφερειακής ενότητας Ν. Ξάνθης.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button