Ειδήσεις

Τελικός ΚΥΠΕΛΟΥ BANANA REPUBLIC!

Ολα όσα έζησε  στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας  ΠΑΟ-ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ αναφέρει ο Ανέστης Αντωνιάδης σε ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebοοk, 

 

Ακολουθεί ΣΕΝΤΟΝΙ!

Στο τελικό παραβρέθηκα στη θύρα 7Α, με τα 20 ευρώ εισιτήρια, είναι τα ακριβά πριν τα VIP για να έχουμε και καλά, καλύτερη ορατότητα και άνεση. ΓΕΛΩΤΑΣ!

Στην συγκεκριμένη θύρα ήταν και κάτοχοι διαρκείας της Λεωφόρου της κεντρικής κερκίδας. Υπήρχαν παρά πολλοί με τα παιδιά τους.

Στο τελικό πήγα με τον πεθερό μου, δυο συμμαθητές μου και τον γιο του ενός και μέσα θα συναντούσαμε στις δίπλα θέσεις, δυο φίλους από Αθήνα! Επιθυμία μας ήταν να καθόμασταν στην μεικτή κερκίδα που θα έκανε η ΕΠΟ, στην “γιορτή” του ποδοσφαίρου, με άλλους 2 φίλους ΠΑΟΚτσήδες! ΑΜ, πως!

Κατά την είσοδο μας που πήγαμε να κάτσουμε ανακαλύψαμε ότι οι θέσεις μας ήταν ακριβώς εκεί που «οι επιστήμονες» έσπασαν το Plexiglas του διαχωριστικού και πετούσαν τις καρέκλες και τις φωτοβολίδες στα ΜΑΤ που ήταν δίπλα στην νεκρή ζώνη. Αρά τα γεγονότα τα έζησα στην καρδιά τους. Φυσικά αμέσως ανεβήκαμε προς την έξοδο και κοιτούσαμε απορημένοι και δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Ο γιος του φίλου μου Αντώνη, μας κοιτούσε γεμάτο φόβο. Στην πρώτη κρότου-λάμψης βγήκαμε έξω.

Πως οδηγηθήκαμε μέχρι εδώ;! Απλά δεν έγιναν τα κάτωθι:

1) Κανένας έλεγχος κατά την είσοδο, μόνο του εισιτήριου. Κανένα άνοιγμα τσάντας.

2) Καμία σύλληψη των κουκουλοφόρων «επιστημόνων»

3) Οι αστυνομικοί και οι σεκουριτάδες, ήταν διακοσμητικά στοιχεία κατά την είσοδο στο ΟΑΚΑ, έκαναν επιδερμικούς ελέγχους και για το θεαθήναι.

Και φυσικά πάμε στην ουσία, οπού τα επεισόδια τα κάναν οι 100 «επιστήμονες» και όχι η μαζική πλειοψηφία των φιλάθλων. Τα αντίστοιχα έγιναν και στο γκολ του ΑΙΤΟΡ στο 34 από την πλευρά του ΠΑΟΚ. 100 ήταν, όχι παραπάνω.

Συνεχίζουμε για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Αντί λοιπόν να περικυκλώσει τους επιστήμονες και να κάνει συλλήψεις, αρχικά ρίχνει δακρυγόνα και κρότους λάμψης προς όλη την κερκίδα. Μας οδηγεί στην έξοδο. Συνεχίζει τον πόλεμο μέσα με τους επιστήμονες και ενώ η πλειοψηφία μας είμαστε έξω, εγώ μάλιστα ήμουν διπλά στην διμοιρία, μαζί με τους δικούς μου και δίπλα μας ήταν κυρίως γονείς με παιδία. Χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος και καμία εχθρική στάση προς τα ΜΑΤ, μας πετάνε δυο δακρυγόνα. Το ένα έσκασε στο παπούτσι του φίλου μου. Ακολουθεί ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ.

Τρέχουμε όλοι προς τα έξω, τα δάκρυα ποτάμι, από τον βήχα ένιωθα ότι θα βγουν τα πνευμόνια μου από το στόμα, παιδιά να κλαίνε και να ουρλιάζουν, δίπλα μου άλλοι να κάνουν εμετό και άλλοι να πέφτουν λιπόθυμοι και να έρχεται ο Ερυθρός Σταυρός να τους συνεφέρει. Άνοιξαν οι πόρτες και οδηγηθήκαμε εκτός γηπέδου.

Και όλα αυτά γιατί;! Έτσι. Γιατί έξω από τις θύρες σε ένα γεμάτο πλήθος με παιδιά, πετάξαμε δύο δακρυγόνα χωρίς λόγο. Φυσικά μετά έμειναν οι θύρες ανοικτές και μπήκαν υπεράριθμοι μέσα, χωρίς καν εισιτήριο. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! Και ήταν εκεί ο Ταξίαρχος και κοιτούσε! Τέλεια!

Φυσικά αφού πέρασε μισή ώρα και ηρέμισαν τα πράγματα αρκετά παιδιά αρνιόντουσαν να ξανά μπούνε στο γήπεδο. Στην επιστροφή επειδή αρκετοί φοβήθηκαν να ξαναπάνε στην θύρα 7, έχουν μπει και υπεράριθμοι μετά τα επεισόδια, στις άλλες θύρες είναι πλέον η κατάσταση σε τραγικό σημείο από τον συνωστισμό.

Έχει πάει πλέον 8 και τέταρτο και παίρνουμε το θάρρος και γυρνάμε στην 7, όπου ξαφνικά είναι όλα μια χαρά, έχει κενές θέσεις και έχουν εμφανιστεί κάτι ντουλαπίτσες με διακριτικά ΠΑΟ, όπου πλέον όποιος πετάει κάτι ή κτυπάει το plexiglass, τον αρπάζουν και τελειώνουν όλα σε χρόνο DT! ΘΑΥΜΑ!

Οι «επιστήμονες» με τις κουκούλες παραμένουν μαζεμένοι στην γωνία κάνουν χειρονομίες, αλλά μέχρι εκεί. Ε ότι έγινε στην θύρα 7 τα αντίστοιχα ακριβώς έγιναν στο 34 στο γκολ του AITOR που του έριξαν την κοτρόνα.

Πρέπει να σταματήσουν οι μετακινήσεις;

Πρέπει να μην υπάρχουν μεικτές κερκίδες;

Πρέπει να αποκλειστούμε από τα Ευρωπαικά ΚΥΠΕΛΑ;

ΟΧΙ, ΟΧΙ και ΟΧΙ φυσικά!

Η ανεπάρκεια και η άρνηση από τις ΠΑΕ και την Αστυνομία να κάνουν τους σωστούς ελέγχους και να έχει την πρέπουσα πρόληψη και καταστολή, δεν τους δίνει το δικαίωμα να μου στερήσουν την χαρά να κάτσω με τον κολλητό μου τον ΠΑΟΚτση, Ολυμπιακό, ΑΕΚτση, στην ίδια κερκίδα να απολαύσω έναν αγώνα και έναν τελικό, όπως κάθομαι μαζί του σε μια καφετέρια ή σπίτι μας.

Η ανεπάρκεια και η άρνηση από τις ΠΑΕ και την Αστυνομία να έχουν την πρέπουσα πρόληψη και καταστολή δεν θα στερεί το δικαίωμα από ένα πατέρα και μια μάνα να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι με τα παιδιά του.

Και κακώς υπάρχουν τα ΜΑΤ στο γήπεδο. Εφόσον υπάρχει εξονυχιστικός έλεγχος και δεν περνάει ούτε αναπτήρας και φυσικά ούτε κουκούλα και εάν περάσουν να έχουμε άμεση σύλληψη από αστυνομικούς και σεκουριτάδες οι οποίοι θα είναι ανάμεσα στους φιλάθλους και όχι περιμετρικά τους, πράγματα αυτονόητα σε άλλες χώρες και επιτέλους να δουλέψουν οι τιμημένες κάμερες να βοηθούν προληπτικά και την καταστολή, δεν υπάρχει λόγος παρουσίας ΜΑΤ εντός του γηπέδου!

Εδώ φυσικά να πω το τραγικό γεγονός οπού ο θρυλικός Ντόκεν έπεσε θύμα την ώρα που κουνούσε την σημαία μπροστά μας και μπροστά από τα ΜΑΤ τραυματίστηκε από κρότου-λάμψης που πέταξε «επιστήμονας» παναθηναϊκός προς τα ΜΑΤ. Για να σκέφτω, εάν υπήρχε πραγματικός έλεγχος στην είσοδο ο «επιστήμονας» ή θα είχε συλληφθεί ή δεν θα είχε περάσει τα «πολεμοφόδια αγάπης»; Θα είχε τραυματιστεί ο Ντόκεν; ΟΧΙ!

Εν κατακλείδι κανονικά θα έπρεπε από έναν σημαντικό αριθμό φιλάθλων να γίνει μαζική αγωγή εναντίον της ΕΠΟ, του κ. Αυγενάκη και του κ. Θεοδωρικάκου διότι έχουμε καταπάτηση των εμπορικών δικαιωμάτων μας, βάση του εισιτηρίου που έχουμε πληρώσει. Έχουμε παράνομη χρήση βίας και ανάρμοστης συμπεριφοράς από τις αστυνομικές δυνάμεις. Έχουμε επίσης και την μη τέλεση των καθηκόντων, με την μη τέλεση των πρέπων ελέγχων και τέλος το κυριότερο αγωγή για ηθική βλάβη προς παντός υπευθύνου για τους γονείς που είχαν τα παιδιά τους μαζί τους και πέρασαν, αυτά που πέρασαν.

Αγαπητοί μου, δεν μπορεί η ισχνή μειονότητα, με τα ψυχολογικά της, κοινωνικά της και υπαρξιακά της προβλήματα (οι 100) να στερεί το δικαίωμα στην τεράστια πλειοψηφία να απολαμβάνει το άθλημα που αγαπά με την οικογένεια του, τους φίλους του ανεξαρτήτου ομάδας, επειδή ο δικηγόρος της τάδε ΠΑΕ θα μπορεί να βγάλει «το παιδί» έξω και η πολιτεία δεν θέλει να κάνει τα αυτονόητα σε άλλα κράτη!

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΙΚΤΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ!

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ!

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!

Διασφάλιση της Ελευθερίας μας, λέγεται!

Και εδώ δεν θα πω ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ, θα πω ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ.

ΦΤΑΝΕΙ!

ΥΓ. Η φωτό είναι μόλις ξέπλυνα τα μάτια μου, από τα δακρυγόνα!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button