ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΒΔΗΡΩΝ;

Απ ότι πληροφορούμεθα υπάρχει η σχετική δυστοκία για την κατάρτιση του συνδυασμού της ΝΔ στον ενοποιημένο δήμο Αβδήρων, δεν βγαίνουν τα κουκιά και οι διεκδικητές του δήμου δηλώνουν ενωτικοί και έτοιμοι να στηρίξουν πολιτικές πρωτοβουλίες τύπου τρίτου πόλου.

Απ ότι πληροφορούμεθα υπάρχει η σχετική δυστοκία για την κατάρτιση του συνδυασμού  της ΝΔ στον ενοποιημένο δήμο Αβδήρων,  δεν βγαίνουν τα κουκιά και οι διεκδικητές του δήμου δηλώνουν ενωτικοί και έτοιμοι να στηρίξουν πολιτικές πρωτοβουλίες τύπου τρίτου πόλου.


Λάτρης του τρίτου πόλου φαίνεται πώς είναι και ο  αντινομάρχης Δημήτρης Γαλανόπουλος ο οποίος δηλώνει παρών εφ όσον αυτό προκύψει μετά από συζήτηση και κάποιες πολιτικές αρχές.


Είναι γεγονός ότι ο Δημήτρης Γαλανόπουλος εκτός από το ότι είναι πρόεδρος των δημοτικών Υπαλλήλων και  αντινομάρχης εκείνο που ίσως δώσει προβάδισμα στη ΝΔ του ενοποιημένου Δήμου Αβδήρων είναι ότι η καταγωγή του είναι από τον δήμο Σελέρου και ως αντινομάρχης απ ότι λένε οι πληροφορίες μας έχει την ανάλογη προσβασιμότητα στον χριστιανικό πληθυσμό αλλά και στον μειονοτικό.


 


ΖΛΑΤΚΟΣ


 


Άγνοια για τον τρίτο πόλο (τέταρτο λέμε εμείς γιατί και ο Μπιρόλ θα παίξει το δικό του παιγνίδι ως ανεξάρτητος μειονοτικός άσχετα αν δηλώνει το αντίθετο). Ο δήμαρχος Βιστωνίδας Νίκος Ζλάτκος επιμένει ότι δεν έχει ακούσει τίποτε για τον τρίτο πόλο υπό τον Δημήτρη Γαλανόπουλο. Τονίζει δε ότι δεν είναι απλά παρών αλλά θα διεκδικήσει τον ενοποιημένο δήμο.


 


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ


 


Το στενό περιβάλλον της δημάρχου Εύας Τσακίρη δηλώνει άγνοια για τον τρίτο πόλο υπό τον Δημήτρη Γαλανόπουλο και σχολιάζοντας την δήλωση της Εύας Τσακίρη ανέφερε ότι αυτό που αυτή τη στιγμή προέχει είναι η ενότητα όλων των δημοτών του ενοποιημένου δήμου Αβδήρων Τονίζωντας πώς αν ο τρίτος –τέταρτος πολιτικός πόλος κατέβει ανεξάρτητος θα βγάλει δήμαρχο τον Μπιρόλ από την πρώτη Κυριακή.


 


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ


 


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button