Ικανοποίηση και αποθεραπεία

Η επιστροφή στις επιτυχίες και το εμφατικό 3-0 επί του Ατρόμητου Αθηνών για την 22η αγωνιστική έφεραν τα χαμόγελα και την ικανοποίηση στο “στρατόπεδο” της SKODA ΞΑΝΘΗ. Οι τρεις βαθμοί που ανέβασαν κάπως την ομάδα από τις τελευταίες θέσεις σε συνδυασμό με το πολύ καλό αγωνιστικό της πρόσωπο ήταν ότι ακριβώς χρειαζόταν παίκτες και προπονητικό team για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος μετά τα τέσσερα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Η επιστροφή στις επιτυχίες και το εμφατικό 3-0 επί του Ατρόμητου Αθηνών για την 22η αγωνιστική έφεραν τα χαμόγελα και την ικανοποίηση στο “στρατόπεδο” της SKODA ΞΑΝΘΗ.


Οι τρεις βαθμοί που ανέβασαν κάπως την ομάδα από τις τελευταίες θέσεις σε συνδυασμό με το πολύ καλό αγωνιστικό της πρόσωπο ήταν ότι ακριβώς χρειαζόταν παίκτες και προπονητικό team για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος μετά τα τέσσερα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα.


Το πρωί της Δευτέρας η SKODA ΞΑΝΘΗ συγκεντρώθηκε στο προπονητήριό της και οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής ακολούθησαν ασκήσεις αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.


Ο Κώστας Φλίσκας και ο Δημήτρης Σουάνης λόγω ίωσης δεν έδωσαν το παρών τους ενώ οι Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι και Ζεάν Καριόκα συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button