Ειδήσεις

Ο Μυλωνάς Γεώργιος στο συνδυασμό του Πασχάλη Λύρατζη “Νέα Ξάνθη”

Με ανάρτηση του στο facebook ο υποψήφιος δήμαρχος Πασχάλης Λύρατζης καλωσορίζει τον Γιώργο Μυλωνά στο Συνδυασμό “Νέα Ξάνθη”. “Έναν επαγγελματία με πολύπλευρη δραστηριότητα και εμπειρία στα κοινά της Ξάνθης, αφού πέρασε με επιτυχία από τη θέση του Προέδρου του Εμπορικού τμήματος του Επιμελητηρίου Ξάνθης” τονίζει/

Σύντομο βιογραφικό του Γεωργίου Μυλωνά
Ο Μυλωνάς Γεώργιος είναι γνωστός στο χώρο του εμπορίου λόγω της πολυετούς του διαδρομής εδώ και 30 χρόνια με την επωνυμία της επιχείρησης του Κάβα Σαλαμάνδρα. Ασχολήθηκε με τα κοινά και το 2006 εξελέγη μέλος του Επιμελητηρίου της διοίκησης Παναγιώτη Ανδρικόπουλου.
Εκτελεί τα χρέη Προέδρου του εμπορικού τμήματος του επιμελητηρίου για 3 χρόνια δίνοντας αγώνες και υπερασπίζοντας τα συμφέροντα της αγοράς μέχρι το 2011.
Το 2016 εκλέγεται πρόεδρος στο τμήμα AHEPA Ξάνθης μέχρι το 2018 έχοντας πολλές διακρίσεις με μεγαλύτερη το πανελλήνιο συνέδριο AHEPA που πραγματοποιείται στην Ξάνθη. Χαρακτηρίζεται από τους συνέδρους ως ένα από τα πιο πετυχημένα συνέδρια AHEPA που έχουν πραγματοποιηθεί. Ενθουσιασμένοι οι σύνεδροι από τη μουσική βραδιά αφιερωμένη στο μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μάνο Χατζιδάκι που έγινε στο σπίτι του,τον ”Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης – Μάνος Χατζιδάκις”.
«Θεωρώ πρόκληση για μένα την πρόσκληση του Πασχάλη Λύρατζη στο συνδυασμό Νέα Ξάνθη και μαζί με όλους τους υποψήφιους θα πάμε την Ξάνθη ψηλά εκεί όπου της αξίζει».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button